Review: Beebee Cosmetics | 4 Color Eyeshadow.

Oogschaduw kan je nooit genoeg hebben zeg ik altijd. Mijn beauty hart word elke keer weer warm als ik een oogschaduw palette zie. Ik ontving een lange tijd geleden een klein oogschaduw palette van Beebee Cosmetics. Ik vond het zeker de moeite waard dit jullie te laten zien.

Het oogschaduw palette bestaat uit 4 verschillende kleuren. Waarvan 3 matte tinten en 1 met een glans/glitters. Ook zit er een klein oogschaduw kwastje bij.

Het kwastje vind ik echt niet fijn om te gebruiken. Dus pak ik mijn eigen kwasten van Real Techniques erbij. Alle 4 de kleuren zijn erg natuurlijke kleuren.

De oogschaduws zijn heel erg korrelig en poederig. Over het algemeen zijn ze wel goed gepigmenteerd. Tijdens het aanbrengen merk ik dat het heel lastig is om de oogschaduw mooi en precies aan te brengen. En dat de oogschaduw erg vlekt. Ook merk ik dat de glanzende kleur het snelste vervaagd.

De kleuren vind ik echt prachtig. Maar de kwaliteit vind ik echt een min punt. De oogschaduws zijn moeilijk om aan te brengen, Zijn moeilijk te blenden, en vervagen snel. Erg jammer, ik had toch wel iets meer van dit palette verwacht. Zeker voor deze prijs.


De 4 Color Eyeshadow van Beebee Cosmetics is te koop bij: Beebee Cosmetics voor: €23,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: