Review: Beebee Cosmetics | Primer Make-Up Base.

Een goede primer is belangrijk om te gebruiken voor je foundation gaat aanbrengen. Ik ontving deze primer van Beebee Cosmetics. Ik ben erg benieuwd naar deze primer! Lees je mee?

In deze primer van Beebee Cosmetics, zitten vitamine A, E en C wat erg verzorgend is voor de huid. Ik vind de verpakking er erg luxe en chique uit zien. Doordat de primer in een tube zit, is het makkelijk en hygiënisch om product te pakken. Er zit 20ml in een tube, wat een redelijke hoeveelheid is.

De primer heeft geen geur. De substantie is redelijk dik. Toch is de primer makkelijk aan te brengen en trekt ie snel in. Als je de primer hebt aangebracht, laat het dan even 2 minuten intrekken voordat je foundation of andere make-up gaat aanbrengen. Ook kan je deze primer aanbrengen op je oogleden. Mijn huid voelt een beetje vettig aan, maar niet echt dat mijn huid glanst.

Ik merk niet echt verschil met of ik wel of geen primer gebruik. Wel valt het mij op dat mijn poriën op mijn wangen wat zachter en minder grof lijken. Mijn foundation blijft ook gewoon goed zitten. Ik heb verder niet echt veel te zeggen over deze primer. Ik vind hem gewoon fijn om te gebruiken, mijn make-up blijft langer zitten, en de foundation ziet er iets egaler uit. Maar verder merk ik niet echt dat het echt iets toevoegt aan mijn make-up.


De Primer Make-Up Base van Beebee cosmetics is te koop bij: Beebee Cosmetics voor: €19,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: