Review: Beebee Cosmetics | XXL Volume Mascara.

Mascara’s zijn toch altijd wel een dingetje. Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte mascara. Vandaag kijk ik of de mascara van Beebee Cosmetics iets is. Kijk je mee?

De huls vind ik er eigenlijk een beetje saai en goedkoop uitzien. Zo voelt de huls ook aan. Het borsteltje ziet er gewoon uit als een normaal borsteltje.

Ik gebruik eerst een wimper krultang om mijn wimpers iets te krullen. Tijdens het aanbrengen van de mascara, vlekt het gelijk al op mijn oogleden. Ik heb dit probleem al best wel snel omdat ik lange wimpers heb. Mijn wimpers plakken aan elkaar en het word al snel heel klonterig. Ik merk dat de mascara erg vloeibaar is, en erg lang nat blijft.

Als ik de mascara aanbreng zonder dat ik daarvoor een wimper krultang heb gebruikt, zijn mijn wimpers minder klonterig en plakken ze ook minder snel aan elkaar vast. Deze mascara is niet waterproof. Dat vind ik wel een tegenvaller. Want ik heb heel erg snel last van tranende ogen.

Deze mascara geeft mijn wimpers volume en maakt ze intens zwart. Toch vind ik dit geen fijne mascara voor mij. Hij vlekt erg snel, en klontert ook erg snel. Het is geen mascara die ik nog eens zou gebruiken.


De XXL Volume mascara van Beebee Cosmetics is te koop bij: Beebee Cosmetics voor: €11,47

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: