Review: Benefit Cosmetics | GALifornia blush.

De zomer is helaas al voorbij, maar met de GALifornia blush van Benefit haal je de zomer weer in huis! Kijk je mee?

De blush zit in een mooi kartonnen doosje. In het doosje zit een spiegel en een kwastje. Wat super handig is als je weg gaat. Op de achterkant staat wat informatie.


De blush is heel mooi met een zonnige print bedrukt en is roze van kleur. Er zit een gouden overspray over. Dat vind ik erg jammer. Het had veel mooier geweest als het goud in de blush zou zitten. De blush ruikt een beetje zoetig\tropisch.

De blush heeft veel pigment. Toch krijg ik niet zoveel blush op mijn kwasten. Dan moet ik een paar keer met de kwast door de blush heen voordat je wat kleur begint te zien. De blush heeft een lichte glans. Als de blush er eenmaal opzit vind ik het een hele mooie kleur. Lekker fris!

Zo ziet de blush er na een paar keer gebruiken uit: Zo zonde van die overspray!

Ik vind het een super mooie blush! Past helemaal bij de zomer. Helaas vind ik het kwastje wat erbij zit, niet zo lekker werken. Maar de blush vind ik echt geweldig! Het geeft een hele natuurlijke kleur op de huid. Hij heeft veel pigment maar het ziet er niet overdreven uit of zo. Hij blend perfect in de huid. En blijft ook nog eens de hele dag zitten. Vanaf nu zit de Benefit GALifornia blush in mijn everyday bakje!


De Benefit Cosmetics GALifornia blush is te koop bij Douglas voor: €34,68

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.