Review: Benefit Cosmetics | Hoola bronzer.

Laatst bestelde ik voor het eerst producten van Benefit. Daar moest de Hoola bronzer van Benefit natuurlijk bij horen! Vandaag vertel ik wat ik ervan vind.

Het doosje waar de bronzer in zit vind ik er heel leuk uitzien. Het is een kartonnen doosje. Er zit 8 gram in een doosje. Ook zit er een kwastje bij.

 

De bronzer word beschermd door een plastic bakje. Dit vind ik erg hygiënisch. Ook ziet er een spiegeltje in het doosje. Dit is makkelijk om je bronzer even bij te werken als je weg bent. De bronzer heeft geen geur.

De bronzer is erg poederig. Als ik met mijn kwast door de poeder heen ga, zie je alle poeder rond vliegen. Wel heeft de bronzer hele goede pigmentatie. De kleur heeft geen oranje tint, maar echt bruin. Ook is de poeder niet glanzend maar lekker mat. De bronzer brengt egaal aan op de huid. Geen vlekken en geen strepen. Ik krijg een hele mooie zomerse tint door deze bronzer. Ook kan ik hier mee goed contouren.

Ik vind deze bronzer echt super mooi! Het enige nadeel vind ik dat de bronzer erg poederig is. Het kwastje wat erbij zit vind ik niet fijn om te gebruiken. Hij voelt erg goedkoop aan waardoor ik het idee heb dat het kwastje snel kapot zou gaan. Hij werkt gewoon niet fijn. Maar is wel handig voor als je het mee zou nemen. De bronzer geeft een mooie, egale natuurlijke zomerse tint. Ik snap nu wel waarom dit een favoriet is! Hij is nu zeker ook mijn favoriet!


De Benefit Cosmetics Hoola Bronzer is te koop bij Douglas voor: €34,68

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.