Review: Calvin Klein | One Gold Limited Edition.

Calvin Klein CK One Gold is een sappige, frisse en houtachtige geur met de gouden bekoring van een stralende jeugd. CK One Gold is een limited edition en is zowel door mannen als vrouwen te gebruiken.

De parfum zit in een mooi doosje. De gouden druppels doen mij denken aan de Kylie Jenner lip kits. Op de achterkant van het doosje staat wat informatie.

De flacon lijkt precies op de verpakking. Het is een super mooie flacon die mooi staat in de slaapkamer of badkamer. En die natuurlijk mooi op foto’s staat.

Ik vind de geur heel erg fris ruiken, misschien een tikkeltje zoet. Ik vind het een geur voor in de lente of de zomer.

Topnoten: vijg, bergamot en salie
Hartnoten: neroli (oranjebloesem), jasmijn en viooltjes
Basisnoten: vetiver, guaiac hout en patchouli

Ondanks dat het een Eau De Toilette is, vind ik hem erg sterk ruiken. Ook blijft de geur echt super lang hangen. Het is een lekkere frisse-zoete geur die erg lekker is voor in het voorjaar. De geur is ook niet echt prijzig, dus is ie ook perfect voor als je een dagje thuis blijft chillen. Dit is een unisex geur, wat betekend dat de geur geschikt is voor vrouwen en mannen. Ik kan inderdaad niet zeggen dat deze geur geschrikt is voor een geslacht. Erg leuk, want dan kan je eens een parfum delen met je vriend. Het is echt een geur wat ik komend voorjaar zeker ga dragen!


De Calvin Klein One Gold Limited Edition is te koop bij Douglas voor: 

50ml = €23,63

100ml – €45,39

Op dit moment 25% korting!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.