Review: Catrice | Rock Couture Extreme Volume Waterproof Mascara.

Omdat ik zo veel goede verhalen gehoord heb over deze mascara, moest ik hem natuurlijk zelf ook eens even proberen. Lees je mee?

Ik vind de huls er mooi uitziet. Heel simpel maar wel een beetje chic. De dop met studs vind ik geweldig! Het mascara borsteltje heeft heel veel kleine rubberen haartjes waardoor je elke wimper makkelijk mee kan nemen.

De mascara is makkelijk om aan te brengen. Hij glijd echt door mijn wimpers heen. Ik merk wel dat je al gauw te veel mascara aanbrengt, dus let daar even voor op. Ook is de mascara makkelijk om aan te brengen op de onderwimpers. Wat opvalt is, dat de mascara er redelijk lang over doet om op te drogen.

De mascara is intens zwart en geeft veel volume. Ik heb lange wimpers dus ik heb al heel snel last van ‘spinnen poten’. Als ik dan even met een borsteltje m’n wimpers borstel, is het al stukken minder. De mascara blijf mooi en lang zitten zonder te vlekken. Hij is zeker waterproof. Ik heb geen uitgelopen mascara gehad tijdens wat traan ogen. Deze mascara kan heel subtiel worden aangebracht, maar kan ook zeker iets heftiger aangezet worden.

Ik vind het een hele fijne mascara, doet wat ie moet doen, zeker budget-proof, geeft volume, is intens zwart, en is ook nog eens waterproof. Kortom, zeker een mascara die het proberen waard is!


De Catrice Rock Couture Extreme Volume Waterproof Mascara is te koop bij de drogist voor: €3,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.