Review: Cien | Calendula Hand créme.

Laatst was ik in de Lidl. Ik kwam deze hand créme van Cien tegen. Lekker budget-proof! Deze hand créme nam ik natuurlijk mee!

De verpakking ziet er leuk en gezellig uit. Lekker vrolijk. De créme ruikt lekker, ik vind het erg natuurlijk ruiken. Een tikkeltje fris zelfs. De substantie is vrij dun. De créme is makkelijk uit te smeren en trekt razend snel in. Mijn handen blijven nog wel een beetje vettig.

De créme is fijn om overdag te gebruiken. De créme trekt snel in. Mijn handen voelen direct zacht aan. Er blijft nog wel een vettig laagje achter op de huid. De geur blijf je overigens nog wel een tijdje ruiken. (wat ik helemaal niet erg vind) Op dit moment heb ik echt hele droge handen. Ik vind deze créme net iets te licht voor mij op dit moment. Ik heb nu echt een hele goeie hydraterende hand créme nodig.

Ik zou de créme niet echt aanraden als je net zoals mij hele droge handen hebt, dan zou ik een een rijkere créme gebruiken. Als je droge handen wel mee vallen, is deze créme prima te gebruiken. 🙂


De Cien Calendula Hand Créme is te koop bij de Lidl voor: €1,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.