Review: Cien (Lidl) | gezichtsmaskers.

Steeds meer winkels komen met make-up en beauty producten. Zo ook de supermarkt Lidl. Ondertussen verkoopt Lidl make-up en verzorgingsproducten van het merk Cien. Vandaag test ik de gezichtsmaskertjes van Cien.

De verpakkingen zien er wat goedkoop uit. Maar niet saai of zo. Op de achterkant staat duidelijk hoe je het masker moet gebruiken. De maskers kan je twee keer gebruiken. (2x8ml)

Cien pure cleansing mask:

Het masker is licht blauw van kleur en heeft een heerlijke frisse geur. Het masker is makkelijk om aan te brengen. In een zakje zit precies genoeg voor het gezicht, de nek en de decolleté. Ik heb het masker ongeveer 20 minuutjes laten zitten. Het masker droogt redelijk snel op maar voelt niet aan zoals de meeste klei maskers. Het word wel hard, maar plakt heel erg. Ik verwijder het masker met lauwwarm water en een washandje. Het masker is makkelijk te verwijderen. Na dat het masker eraf is gewassen, voelt mijn huid enorm zacht aan. Maar heb ik niet het idee dat mijn huid schoner is geworden. Het is niet een masker dat ik opnieuw zou gebruiken of zou aanraden.

Cien Aqua Moisturising Mask:

Na een klei masker breng ik graag een hydraterend masker aan. Ik gebruik de Aqua moisturising mask. Dit masker bevat aloe vera en jojoba oil. Dit is een créme masker. De kleur van het masker is wit en het ruikt lekker zacht. Een beetje naar die baby doekjes. Het masker is makkelijk aan te brengen. Ik laat het masker ongeveer 20 minuten zitten. Ik merk dat mijn huid het masker goed opneemt. Dit kan betekenen dat mijn huid enorm droog is en dat mijn huid dit masker echt even nodig had. Het masker verwijder ik met een tissue zoals aangegeven op de verpakking. Mijn huid voelt lekker zacht en gehydrateerd aan. Ik vind dit wel een fijn masker. Ik zou het zeker nog eens gebruiken en aanraden.

Cien Q10 anti-wrinkle mask:

Dit masker is geschikt voor de wat ‘oudere’ huid. Het zou ervoor moeten zorgen dat rimpels minder zichtbaar worden. De substantie van het masker voelt aan als een créme. Hij heeft een witte kleur en ruikt fris, het heeft geen sterke geur. Tijdens het aanbrengen voel ik lichte prikkelingen. Ik ervaar het niet als pijnlijk of vervelend. Na 20 minuten haal ik het masker eraf met een tissue. Mijn huid voelt zacht, gehydrateerd en gevoed aan. Mijn huid ziet er stralend uit. Ik denk niet dat rimpels minder zichtbaar worden door dit masker te gebruiken. Maar het masker zorgt wel voor een gevoede huid wat ook erg belangrijk is!

Cien Vital anti-age mask:

Ook dit masker is bedoeld voor de wat oudere huid. De substantie van het masker is een créme en de kleur is wit. Het heeft een hele zachte geur. Tijdens het aanbrengen voel ik niet echt iets. Na langer dan 20 minuten is het masker een beetje op mijn huid blijven plakken. Ik verwijder het masker met een tissue. Nadat ik het masker verwijderd heb, voelt mijn huid nog steeds plakkerig aan. Maar mijn huid voelt wel zacht aan. Ook ziet het er gevoed en gehydrateerd uit. Ik heb niet het idee dat dit masker iets zou kunnen betekenen voor rimpels. Het is zeker een fijn masker die je huid net even wat extra verzorging geeft.

Ik vind de maskers fijn om te gebruiken. Het klei masker vind ik totaal niet fijn. Het is meer een plak laag die je op gezicht heb dan klei. De andere maskers zijn hele fijne hydraterende en voedende maskers. Voor deze prijs is het het zeker waard om een keer te proberen!


De Gezichtsmaskers van Cien zijn te koop bij de Lidl voor: €0,99 per stuk. (2x8ml)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *