Review: Clinique | Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate Serum.

Na de zomer maanden heeft mijn huid altijd een hydratatie bommetje nodig. Een goed serum helpt mijn huid altijd wel te herstellen. Ik vond dit serum van Clinique die ik graag wilde testen.

De verpakking vind ik er mooi en luxe uit zien. Het serum zit in een pomp flacon wat super hygiënisch is. Er zit 48ml in deze flacon. De flacon is van plastic, al lijkt het op glas. Het serum is doorzichtig en de geur is erg licht. De geur doet mij een beetje denken aan die desinfecterende hand gel. Het is niet overheersend.

Het serum is makkelijk om aan te brengen. Het voelt een beetje als een gel. In dit serum zit geen olie, dus het is erg geschikt voor de vette huid. Als ik het aan heb gebracht op mijn huid, voelt het een beetje plakkerig. Het serum trekt snel in, en daarna voelt mijn huid niet meer zo plakkerig aan, maar juist zacht en gehydrateerd. Je kan er voor kiezen om na het serum nog een dag créme of nacht créme aan te brengen, maar je kan ook alleen het serum aan brengen. Ik wissel vaak af, soms gebruik ik het serum en een dag créme, en de andere keer gebruik ik alleen het serum. Gebruik het elke ochtend en avond voor je dag of nacht créme of individueel voor een optimaal resultaat.

Het serum vind ik echt fijn om te gebruiken. Het verzorgt mijn huid erg goed. Ook ziet mijn huid er stralender en gezonder uit. het is een fijn serum die voor verschillende huidtypes geschikt is. Mijn huid is onmiddellijk gehydrateerd en ziet er egaler uit.


De Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate Serum Van Clinique is te koop bij Ici Paris, Douglas of online voor ongeveer: €31,14

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.