Review: Clinique | Moisture Surge + Winactie

Clinique Moisture Surge Winactie

Vandaag, blog ik al weer drie jaar! En om jullie te bedanken, wil ik graag iets weggeven. Namelijk Clinique Moisture Surge, m’n favoriete dag créme van dit moment. Lees snel verder om kans te maken op dit fijne product.

De Clinique Moisture Surge is een hele bekende créme van Clinique. De créme zit luxe verpakt in een groen doosje, zoals de meeste producten van Clinique. De Moisture Surge word verkocht in vier verschillende formaten. De 75ml, 50ml, 30ml en 15ml.

Het potje zelf vind ik er strak en luxe uit zien. Toch is hel wel heel erg basic. Het potje is van hard plastic dus je kan het product er door heen zien. De créme zelf heeft inderdaad een lichte roze kleur. De créme heeft bijna geen geur en ruikt heel neutraal. De substantie van de créme is jelly achtig of meer als een gel. Het is totaal niet dik of te vloeibaar. Het smeer makkelijk uit en trekt ook heel snel in. Lees snel verder om kans te maken op dit product!

De Clinique Moisture Surge maakt mijn huid totaal niet vettig. Ik krijg niet snel een vette glans op m’n gezicht, wat ik vaak met andere producten wel heb. Hij voelt erg fris aan op de huid. Na 1x merk ik dat de créme mijn huid echt goed hydrateert. Mijn huid is zachter en voelt gevoed aan. Ook heb ik een gezonde glow op mijn gezicht na een paar dagen deze créme te hebben gebruikt. Deze créme is perfect voor als je een droge huid hebt. Of een vette huid die vocht te kort heeft.


De Moisture Surge van Clinique is te koop bij Douglas voor:

15ml = €9,44

30ml = €22,61

50ml = €34,68

75ml = €34,68

 


En dan nu, de win actie!

Wat kan je winnen?

De Moisture Surge 30ml van Clinique.

Hoe kun je winnen?
  1. Volg mij op Instagram. (@glowtoday.nl)
  2. Like mijn Instagram post.
  3. Vertel onder dit artikel of onder mijn Instagram post wat voor huid type jij hebt en waarom jij de Clinique Moisture Surge zou willen proberen.
Spelregels:
  • Meedoen kan vanaf 6 april 2019 tot 13 april 2019.
  • De winnaar krijgt een privé bericht op Instagram of een e-mail. De winnaar word niet openbaar bekend gemaakt.
  • Uiterlijk 17 april 2019 krijgt de winnaar persoonlijk bericht via e-mail of privé bericht op Instagram.
  • Indien de winnaar binnen 3 dagen niet reageert. Word er een andere winnaar uitgekozen.

Veel succes dames! ♥

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.