Review: Clinique | Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer

Nu in deze koude winter maanden heeft mijn huid extra verzorging nodig. Door de kou, droogt mijn huid ontzettend snel uit. Ik wissel elk seizoen van skincare producten en nu wilde ik deze créme van Clinique eens proberen. Lees je mee?

De verpakking is simpel. Het potje zit in een groen doosje zoals heel veel producten van Clinique. Het potje is van blauw hard plastic. Er zit 50ml in het potje. Ik kan de geur van de nacht créme moeilijk omschrijven. Het is niet echt een warme geur, ook niet zoet of fris. Hij ruikt een beetje neutraal? Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. De geur is totaal niet overheersend.

het beste moment voor de huid om zichzelf te vernieuwen is tijdens de nachtelijke slaapcyclus van het lichaam, wanneer de huid eindelijk even bevrijd is van vijanden van buitenaf. Deze verkwikkende vochtverzorger ondersteunt het celvernieuwingsproces door de huid de hele nacht van vocht en textuurverbeterende ingrediënten te voorzien. Deze luxe crème voorziet de huid direct van vocht en geeft een fluweelzachte finish. Word wakker met een stralende, gezonde huid. – Clinique.

Clinique’s Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer onthult onmiddellijk een stralende huid. Deze nachtcrème vervangt de doffe, dode huidcellen aan de oppervlakte met levendigere, stralendere cellen. De exfoliatie crème zorgt ervoor dat de huid opnieuw kan ademen en stimuleert tevens de vochtopname. Deze gezichtscrème laat enkel de beste, gezondste cellen naar het huidoppervlak komen. Met als resultaat dat het dag na dag lijkt alsof uw huid van binnenuit straalt.

De substantie van de créme is niet te dik en ook niet te dun. Hij smeert makkelijk uit en trekt snel in. Hij plakt niet en is niet vet. Ik merk dat de créme erg vol is. Na de eerste nacht, merk ik al dat mijn huid super gevoed is door deze créme. Mijn huid ziet er gezond en stralend uit. Na weken deze créme te hebben gebruikt heb ik geen droge velletjes meer op mijn huid. Mijn huid ziet er gezonder uit na deze créme een paar weken lang te hebben gebruikt. 

Ik vind de créme echt super! Vooral nu in de koude winter maanden merk ik dat mijn huid blij is met deze nachtcréme. Ik word echt wakker met een stralende, gezonde en gevoede huid. Deze créme is geschikt voor elk huidtype. Dus het is zeker een aanrader!


De Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer van Clinique is te koop bij de Douglas voor: €41,32

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.