Review: Colgate | Max White Expert Complete

Colgate Max White Expert

Een stralende lach vind ik echt belangrijk. Het is misschien het eerste wat je opvalt aan iemand z’n uiterlijk. Maak je gebit fris en wit met de Colgate Max White Expert Complete.

Ik vind de verpakking er heel luxe uit ziet. De tandpasta is verkrijgbaar is een doosje.  Misschien vind ik dit wel een beetje overdreven voor een tandpasta. Op de achterkant van het doosje staat informatie.

Colgate Max White Expert Complete Tandpasta is Colgate’s meest complete whitening tandpasta ooit. Het bevat een professioneel whitening ingrediënt. Dit verwijdert diep ingetrokken vlekken en zorgt voor direct zichtbaar wittere tanden. Een unieke cooling technology zorgt voor een intens frisse beleving.

Ingrediënten:

Glycerin, Calcium, Pyrophosphate, Propylene Glycol, PEG/PPG-116/66 Copolymeer, PEG-12, PVP, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Silica, Aroma, Sodium Monofluorphosphate, Sodium Saccharin, Phosphoric Acid, Hydrogen Peroxide, BHT, CI 74160

Ik gebruik deze tandpasta al sinds december 2018. En ik merk inderdaad dat mijn tanden witter zijn geworden. Ik merkte dit al binnen een paar dagen. Het is natuurlijk geen verschil zoals het professioneel bleken bij de tandarts. Maar mijn gebit ziet er frisser en gezonder uit. Ook voelen mijn tanden gladder aan. De smaak van de tandpasta vind ik ook heel erg fris, maar zeker niet te sterk. Deze frisheid blijft een paar uur.

De unieke formule met Pro-Oxide Complex bevat waterstofperoxide. Waterstofperoxide is hét professioneel aanbevolen whitening ingrediënt voor wittere tanden wat zorgt voor een diepe vlekverwijdering. Het Advanced Brighteners System heeft een veilige en gemakkelijke werking en maakt je tanden direct witter.

De tandpasta bevat hoogwaardige silica, fosfaten en fluoride. Hoogwaardige silica verwijdert vlekken op het tandoppervlak en polijst de tanden, fosfaten hechten zich aan de tanden om toekomstige beschadiging aan het tandoppervlak te voorkomen en tot slot de door tandartsen aanbevolen volumes van fluoride om zeker te zijn van een goede zorg voor de tanden. De tandpasta maakt je tanden niet alleen witter, maar zorgt ook voor een frisse adem en gaat tandplak en gaatjes tegen.

Ik vind de tandpasta erg fijn. Hij doet zeker wat hij moet doen. De tandpasta maakt mijn tanden witter en gladder. Het voelt erg fris aan, en dat blijft toch echt wel een paar uur. Mijn gebit word niet gevoeliger. Helaas vind ik deze tandpasta erg prijzig. En ondanks dat ik hem erg fijn vind, zal ik hem niet snel nog een keer kopen vanwege de prijs.


De Colgate Max White Expert Complete is te koop bij de drogist voor: €13,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.