Review: Colgate | Natural Extracts Tandpasta’s.

Nu ik klaar ben met mijn beugel, vind ik mond hygiëne nog interessanter. Zo ben ik toch een beetje aan het kijken naar verschillende tandpasta’s en andere producten. Colgate kwam met drie nieuwe tandpasta’s die ik graag eens wilde uittesten.

De nieuwe tandpasta’s van Colgate, bevatten natuurlijke ingrediënten en hebben alle drie een andere werking. De formule is geïnspireerd door traditionele Aziatische ingrediënten en bevatten natuurlijke extracten van zeldzame planten en mineralen. De verpakkingen vind ik er leuk uit zien. Lekker vrolijk ook met die kleurtjes. In alle drie de tubes zitten 75ml. Laten we beginnen met de eerste.

Colgate Natural Extracts Gum Care:

Deze tandpasta bevat extracten van lotusbloem en-blad. Wat zorgt voor een rustgevend gevoel. De tandpasta zorg voor de dagelijkse bescherming van de mond.  De tandpasta heeft een zachte munt smaakt, dit vind ik erg fijn want s’ ochtends vroeg vind ik het niet zo lekker om mijn tanden te poetsen met een sterke munt smaak. Het is zeker ook geen heftige tandpasta maar juist lekker zacht. Ik merk verder niet echt verschil met mijn tandvlees.

Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh:

Deze tandpasta bevat citroen olie en aloë vera extract. Hij smaakt niet zo heel sterk, wel proef ik overduidelijk citroen en heel licht de munt. Eigenlijk vind ik dit best wel lekker. De tandpasta heeft een groene kleur. Het voelt en proeft lekker fris en mijn tanden zien er ook fris uit. De citroen is helemaal niet overheersend of zuur. Maar juist erg zacht. Ik vind dit echt een hele fijne tandpasta!

Colgate Natural Extracts Radiant White:

Deze bevat Aziatisch zeezout en zeewier extract. De tandpasta is wat sterker qua munt dan de andere varianten. De tandpasta heeft een blauwe kleur. Ik vind deze tandpasta wel een beetje te sterk voor in de ochtend. Deze tandpasta zou mijn tanden witter moeten maken, het is niet echt dat mijn tanden er gebleekt uit zien, maar wel frisser en daardoor lijken mijn tanden wat witter. Het is echt niet zo dat je door deze tandpasta je tanden wat tinten witter kan maken.

De tandpasta’s vind ik erg fijn om te gebruiken. Ook vind ik het leuk dat ze veel anders zijn dan de standaard tandpasta’s. Ik denk dat de ultimate fresh mijn favoriet is, die ga ik zeker vaker halen!


De Colgate Natural Extracts Tandpasta’s zijn te koop bij de drogist voor: €3,99 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.