Review: Crystal Collagen Gold Powder Eye mask.

Maskers vind ik altijd het leukste om te testen. Oog maskers horen daar natuurlijk ook bij! Vandaag test ik het Crystal Collagen Gold Powder Eye Mask! Lees je mee?

Het oog masker zit in goud plastic verpakt. In deze verpakking zit precies genoeg om het 1x te kunnen gebruiken. Op de achterkant staat precies hoe je het masker moet gebruiken. Dit is een merkloos oog masker.

 

Schitterende ogen spreken meer dan honderd woorden. Dit innovatieve oogmasker zorgt er voor dat je ogen zullen schitteren en er mooi uitzien. Het masker bevat zuivere koude ingrediënten die de huid onder de ogen hydrateert en regenereert. Dit masker kan effectief zijn op chronische vermoeidheid en verminderd de vorming van fijne lijntjes, rimpels en kraaien pootjes rond de ogen, het minimaliseert wallen en donkere kringen. Het masker stimuleert de bloedcirculatie rond de ogen en verbeterd de elasticiteit waardoor u een jeugdige en stralende uitstraling krijgt.

Het masker scheur ik open. Het serum waar de pads in zitten, heeft een lichte frisse geur. De pads brengt ik aan onder mijn ogen. Het voelt fris en redelijk koud aan. Het voelt eigenlijk best wel lekker. Het is de bedoeling dat je het masker 15-20 minuten laat zitten.

Na een half uur of zo, haal ik het masker er af. De pads zijn helemaal verschrompeld omdat al het serum in de huid is ingetrokken. Mijn ogen voelen redelijk fris aan. Ik heb niet het idee dat het echt iets geholpen heeft of zo. De huid rondom mijn ogen zijn hier door niet meer gehydrateerd en mijn wallen zijn ook niet weg. Ik vond de Estée Lauder eye mask veel beter werken. De Crystal Collagen Gold Powder Eye Mask is niet een oog masker wat ik vaker zou gaan kopen.


De Crystal Gold Powder Eye Mask is online te koop bij verschillende webshops voor verschillende prijzen. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: