Review: Crystal Collagen Gold Powder mondmasker.

Vorige keer hadden we het over oog maskers. Dit keer gaan we het hebben over mond maskers. Mond maskers worden steeds populairder. Want een mooie lipstick, staat natuurlijk mooier op gezonde gehydrateerde lippen. Vandaag test ik het Crystal Collagen Gold Powder mond masker.

Het mond masker zit in het zelfde soort verpakking als de oog pads. Er zit veel serum in de verpakking. Het serum heeft niet echt een geur. Ik breng het masker aan op mijn mond. Het voelt koud, glibberig en fris aan. Ik laat het masker 20 minuten intrekken.

Na 20 minuten haal ik het masker er af. Mijn lippen voelen zacht aan. Ook voelen ze niet meer droog, maar juist gehydrateerd en gevoed aan. Ik vond het wel een vervelend masker om op te hebben, maar het resultaat mag er zeker zijn! De oog pads vond ik niet zo veel aan, maar met het mond masker heb ik wel het idee dat het wel echt werkt! Zeker voor herhaling vatbaar!


De Crystal Collagen Gold Powder Mond Masker is te koop bij: Dames Eerst voor: €4,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: