Review: De Tuinen | Tea Tree Masker

Tuinen Tea Tree Masker

Ik was laatst bij Holland & Barret. Ik kom hier eigenlijk vrijwel nooit. En wist niet dat hun assortiment vol staat met skincare producten. Ik wilde eens wat van hun producten gebruiken, zodoende nam ik het Tea Tree masker mee.

De verpakking is simpel. Niet te veel poespas. Lekker makkelijk. Er zit 75ml is, genoeg voor een paar keer gebruik. Dit masker reinigt en zuivert de huid. Geschikt voor een vette en onzuivere huid. Ik heb zelf ook snel een vette huid met acne, dus ben ik erg benieuwd wat dit masker voor mijn huid doet.

Het Tea Tree masker van De Tuinen heeft een witte kleur. Het heeft een hele sterke geur. De Tea Tree geur is duidelijk aanwezig. Ik stoor mij er niet zo aan, maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen dit lekker vind ruiken. Het voelt best wel dik en stroperig aan. Het heeft een beetje de substantie van een klei masker. Ik vind het ook lastig om gelijkmatig aan te brengen.

Het masker voelt koel aan op de huid. Het prikt een klein beetje. Maar dat voelt niet vervelend aan. Ik laat het masker zo’n 20 minuten zitten zoals aangegeven op de verpakking.

Na een half uurtje was ik met lauwwarm water het masker er af. Mijn huid voelt gelijk schoner en frisser aan. Ook ziet het er egaler en gezonder uit. Ik had verwacht dat mijn huid wat droger en trekkerig zou aan voelen maar dat is helemaal niet zo. Het is geen klei masker, dus het word niet hard als je het hebt aangebracht.

Ik vind dit echt wel een fijn masker. Het zal zeker helpen bij een vette en of onzuivere huid. Het masker is ook redelijk betaalbaar en dat vind ik ook erg fijn. Je kan dit masker 1x per week gebruiken voor een optimaal resultaat.


Het Tea Tree masker van De Tuinen is te koop bij: Holland & Barrett voor: €8,39

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.