Review: Derlon | Hancréme.

De dagen worden korter, en de temperaturen worden kouder. Tijd om onze huid beter te gaan verzorgen. Iedere avond een handcréme opsmeren is voor mij wel een must om droge handen in de winter maanden te voorkomen. Vandaag test ik de handcréme van Derlon.

De verpakking vind ik er een beetje saai uitzien. Het is een witte tube met roze en paarse versieringen. Er zit 100ml in een tube.

De handcréme heeft een hele zachte geur die je bijna niet ruikt. De créme heeft een vrij dikke structuur. De hand créme is makkelijk om uit te smeren. Het voelt nog wel een een beetje plakkerig aan, maar zodra de crème is ingetrokken is dat al veel minder. Mijn handen voelen direct zachter aan. Ik gebruik meestal een handcréme voordat ik ga slapen. De volgende ochtend heb ik gelijk zachte gehydrateerde handen.

Ik vind deze handcréme wel fijn om te gebruiken. Ik vind hem niet echt iets speciaals toevoegen. Hij voed mijn handen en maakt ze zacht. Ook beschermd ie tegen invloeden van buiten af. Een prima handcréme om te gebruiken!


Derlon Hancréme is te koop bij de supermarkt voor: €1,59

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: