Review: Dior | Miss Dior Absolutely Blooming.

De zomer is nou het perfecte seizoen om op zoek te zijn naar lekkere parfums. Ik kwam Absolutely Blooming tegen van Dior. En ik vond deze zo lekker ruiken! Deze moest ik gewoon hebben!

Het doosje vind ik er simpel uit zien. Juist niet saai, maar gewoon lekker simpel en luxe. Het flesje vind ik er geweldig uit zien! Het is vooral de dop die het m doet. De dop heeft een mooie strik en boven op staat CD gegraveerd van Cristian Dior. Het flesje is leuk om te gebruiken voor foto’s. Of om in je kamer te zetten ter decoratie.

Sprankelend en kleurrijk, Miss Dior Absolutely Blooming is een florale delicatesse waar u nooit genoeg van krijgt. De topnoten van frisse rode bessen zijn speels en helder. In het hart, vormen roos uit Grasse en damascus roos een subliem duet en omhullen zij een sensueel pioenakkoord. Een eindeloze bloesem van frisse bloemen wordt gecombineerd met een basis van witte musk. Een positieve en vrolijke harmonie voor een speelse en onweerstaanbare Miss Dior. – Douglas.

De Dior Absolutely Blooming is een Eau de Parfum. De geur ruikt erg sterk naar bloemen. Het is een zwaardere geur. Hij is echt niet fris of waterig. Maar je ruikt overduidelijk de bloemen geur. Een klein beetje zoet ook. De geur blijf super lang zitten. Ik ruik hem de dag erna nog steeds! Ik vind hem erg lekker voor in de zomer. Dit is mijn favoriete zomer parfum! ♥

Kijk even hoe mooi die dop is!

Ik vind deze geur toch wel wat duur, maar ik moet wel zeggen: Dan heb je ook wel wat! Het is een geur van top kwaliteit. Dit parfum is het sowieso even waard om te proberen bij de parfumerie. Het is een geur waar je lang mee kan doen. Hij is perfect voor in de zomer. Ik vind het sowieso een dikke vette aanrader! Het is mijn favoriete parfum geworden voor in de zomer!


Absolutely Blooming van Miss Dior is te koop de parfumerie voor:

30ml – €64,72

50ml – €89,52

100ml – €127,16

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.