Review: Douglas | Chic & Shine Pearl Highligher Stick.

Highlighters kan je nooit genoeg hebben, zeg ik altijd. Een tijdje geleden vertelde iemand mij over de highlighter stick van de Douglas. Die kende ik nog niet en wilde hem maar al te graag proberen. Dus, bij deze, vandaag een review over de Chic & Shine Pearl highlighter stick van Douglas.

De verpakking ziet er simpel uit. Het doet mij denken aan de make-up verpakkingen van de Hema. Maar het gaat natuurlijk om de highlighter zelf en niet om de verpakking.

Dit is dus een highligher stick. De onderkant van de highlighter kan je draaien zodat de highlighter naar boven komt. Er zit 6 gram highlighter in deze stick. De stick is vrij dik, hierdoor moet je wel oppassen dat je geen dikke highlighted ‘strepen’ krijgt. De highlighter stick heeft overigens geen geur. Hieronder een swatch foto van de highlighter:

De structuur van de highlighter stick is erg boterig. Hij glijd makkelijk over de huid. De highlighter geeft een mooie glans, en is niet heel heftig. De highlighter heeft niet echt een kleur. Dit is perfect voor een alledaagse everyday look. De highlighter kan geblend worden met een stevige kwast of met een beautyblender. Het is wel lastig om gelijk met een kwast de highlighter aan te brengen. Het wordt er dan ook niet mooier op.

Ik ben erg te spreken over deze highlighter. Ondanks dat ik de verpakking vind tegen vallen, vind ik het product erg mooi. Het is een mooie subtiele highlighter, die ook wat heftiger aangezet kan worden. Kan prima overdag gebruikt worden. Hij blijft de hele dag goed op z’n plek zitten.


De Douglas Chic & Shine Pearl highlighter stick is te koop bij Douglas voor: €12,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.