Review: Dove | Advanced Hair Series Oxygen Hydration.

Haarmaskers vind ik erg belangrijk om te gebruiken. Vooral in de winter, waneer je haar wel wat te voortduren heb. Ik testte de Dove Oxygen Hydration haar masker.

Het haar masker zit in een pot. Er zit 200ml in een pot. Het masker ruikt erg lekker. Een beetje zoet maar toch lekker fris. De substantie is redelijk dun.

Ik breng het masker aan nadat ik mijn haar gewassen heb. Op de gebruiksaanwijzing  staat het masker 3-5 minuten laten in werken. Ik doe dat meestal iets langer. Zo’n 10 minuten ongeveer. Daarna spoel ik het masker uit en heb ik super zacht haar! Als mijn haar eenmaal is opgedroogd, voelt het nog steeds erg zacht aan. Mijn haar is luchtig, heeft volume en ziet erg gezond glanzend uit.

Ik ben erg tevreden over dit masker, ik ga het masker zeker vaker gebruiken! 🙂


De Dove Advanced Hair Series Oxygen Hydration is te koop bij de drogist voor: €5,70

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: