Review: Dove | Shower Foam.

We kennen allemaal de douchefoams van Rituals wel. Veel mensen vinden dit een heel fijn product. Steeds meer merken komen met douche foams, Nu ook Dove. Lees hier wat ik vind van de Dove Shower Foams.

De verpakkingen vind ik leuk. Lekker simpel maar toch ziet het er wat luxe uit. Je gebruikt ze door middel van een pompje. Lekker makkelijk dus.

De Revitalising pear vind ik echt super lekker ruiken! Like, omg! Hij ruikt echt naar peren, maar dan echt super zoet. Wat zou ik hier graag een parfum van willen hebben! Als ik een favoriet moet kiezen is het deze wel, alleen de geur al!

De pampering pistachio ruikt ook erg lekker! Niet zo lekker als de revitalising pear, maar komt wel dicht in de buurt! Deze ruikt echt naar zoete pistache.

Deze ruikt wat zachter. Heel anders dan de andere twee. Toch ruikt ie erg lekker. Het doet mij denken aan de oude bekende geur van Dove.

Als je op het pompje drukt komt er een flinke dot met schuim uit. Dit is zeker genoeg voor een douchebeurt. Het droogt mijn huid totaal niet uit. De shower foam hydrateerd mijn huid juist! na het douchen voelt mijn huid super zacht aan. Heel de badkamer ruikt heerlijk naar deze shower foams!

Ik vind de shower foams echt heel erg fijn om te gebruiken. Ze drogen de huid niet uit maar hydrateerd juist de huid. Ook ruiken ze echt super lekker! Ik vind het heerlijke producten om te gebruiken!


De Dove shower foams zijn te koop bij de drogist voor: €5,99 per stuk.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.