Review: Dove | Shower Mousse.

Tegenwoordig heeft elk beauty merk wel douche foams en mousses. Nu ook Dove introduceerde de shower mouse na de Dove Shower Foam. Hier was ik erg benieuwd naar.

De mousse zitten in spuitbussen. Erg handig. En werkt eigenlijk hetzelfde als alle andere douche mousses. De verpakking vind ik erg leuk, rustig en vrolijk uitzien.

Dove Shower Mousse Argan Oil:

De Shower Mousse met argan olie vind ik super lekker ruiken! Lekker zoet en warm De schuim is erg stevig, dus je hebt niet zo veel nodig. Ik merk dat na het douchen mijn huid niet zo droog meer is.

Dove Shower Mousse Coconut Oil:

De shower mousse met kokosnoot olie vind ik ook erg lekker ruiken. Het ruikt duidelijk naar kokos. Het schuim heeft dezelfde substantie als de shower mousse met argan olie. Toch vind ik de argan olie wat meer voeden. Ik heb met deze kokos variant het idee dat mijn huid iets droger is dan normaal.

Dove Shower Mousse Rose Oil:

De shower mousse met roze olie vind ik iets minder lekker ruiken. Hij ruikt wel een beetje naar rozen, maar ik vind het ook een beetje chemisch ruiken. Ook lijkt het schuim iets minder stevig, en af en toe een beetje vloeibaar. (kan natuurlijk ook alleen aan deze bus liggen) Ook vind ik dat deze schuim mijn huid een beetje uitdroogt. Mijn huid heeft echt behoefte aan een créme of lotion na het douchen.

Je kan de mousses ook als scheerschuim gebruiken. Dat werkt ook heel goed, maar merk wel dat mijn huid dan niet zo heel zacht is. Maar ik krijg geen irritaties na het scheren. De mousses zijn fijn om mee te douchen. Mijn huid ruikt niet heel erg lang naar de geur van de mousses, maar dat vind ik eerlijk gezegd niet zo’n groot probleem. Ook zijn ze zuinig in gebruik, want je hebt maar een klein beetje nodig. De argan olie variant is mijn favoriet! Als je dus ook van schuimende douche producten houd, kan ik de Dove shower mousses echt aanraden!


De Dove Shower Mousses zijn te koop bij de drogist voor: €6,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.