Review: Dr Van Der Hoog | Gezichtsmaskers.

Maskers vind ik altijd leuk om te gebruiken. Vooral die van Dr van Der Hoog. Het eerste gezicht maskertje die ik gebruikte was ook van Dr Van Der Hoog! Nu jaren later, review ik vandaag deze 4 heerlijke maskertjes!

Little Mademoiselle Macaron Peel Off mask:

Dit is een peel off masker. Het masker heeft een gel achtige substantie. Het is licht roze\paars van kleur. Het masker heeft een heerlijke zoete geur. Het is vrij moeilijk om het masker aan te brengen op de huid. Het plakt van alle kanten. Als het masker eenmaal op de huid zit, voelt het fris aan. Het masker droogt redelijk snel op. En is makkelijk te verwijderen. Het doet helemaal geen pijn. Na dat ik het masker verwijderd heb, voelt mijn huid wat zachter aan, ik merk niet zo heel veel verschil. Ook heb ik niet echt het idee dat mijn huid er schoner op geworden is. Het is een heel leuk masker om eens te proberen maar ik denk niet dat het heel veel doet voor mijn huid.

Big Fun Bubblegum kant en klaar masker:

Dit is een créme masker. En is bedoeld om je huid lekker te hydrateren. Het masker is roze van kleur en ruikt heel sterk naar kauwgom! Het masker is makkelijk om aan te brengen. Ik voel wat prikkelingen die na een paar seconden weer weg zijn. Mijn huid voelt na het masker super zacht! Zeker een masker die ik vaker zou gebruiken!

Glitter Glow Peel Off Masker:

De substantie van het masker is een blauw achtige gel. Het masker ruikt naar mannen parfum, haha! Ik persoonlijk vind dit wel lekker ruiken. Het masker plakt enorm en is daarom lastig om aan te brengen. Het masker droogt super snel op. Als het eenmaal is opgedroogd, is het masker makkelijk te verwijderen. Het doet geen pijn of zo. Daarna is mijn huid een stuk zachter, maar weer heb ik het idee dat mijn huid niet bepaald schoner is geworden.

Crazy Cupcake kant en klaar masker: 

Ook dit is een créme masker. Het masker heeft een zacht roze kleur. En het masker ruikt een beetje naar vanille. Jammer! Ik had gehoopt op een echte zoete cupcake geur. Het masker prikkelt een beetje tijdens het aanbrengen maar dat gevoel verdwijnt snel. Ik laat het masker ongeveer 20 minuten zitten. Na dat het masker er af is gewassen. Voelt mijn huid soepel en gehydrateerd aan. Ook voelt het super zacht aan.

Ik vind het leuke maskers om te gebruiken. De peel-off maskers vond ik niet zo goed zijn werk doen. Maar de créme maskers wel. Mijn huid ziet er iets gezonder uit. Ook voelt het zacht aan. Ik ga de maskers zeker vaker gebruiken!


De maskers van Dr Van Der Hoog zijn te koop in verschillende winkels en webshops voor verschillende prijzen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *