Review: Dr Van Der Hoog | 3-minuten maskers.

Jullie weten ondertussen wel dat Dr Van Der Hoog mijn favoriete merk is als het op maskertjes aankomt. Ik kon daarom deze tubes niet laten staan!

De verpakkingen zijn simper, maar toch wel mooi en vrolijk. Er zit 50ml in elke tube en zou voldoende moeten zijn voor minimaal 5 behandelingen per tube. Er staat genoeg informatie op de achterkant. Deze maskers zijn te gebruiken voor alle huidtypes.

Dr Van Der Hoog 3-Minuten Masker Jojoba Olie:

Dit is een masker dat voed en hydrateerd. Het masker bevat Jojoba-olie en allantoïne dat de huid voed. Het masker heeft een hele lichte geur. Ruikt lekker fris. Het masker voelt ook heel erg fris en verkoelend aan op mijn huid. Het prikkelt een beetje, dit ervaar ik niet als vervelend of pijnlijk. Op de gebruiksaanwijzing staat dat je het masker maar 3 minuten hoeft te laten intrekken, maar ik vind het fijner om het langer op te houden, het frisse verkoelende blijf je wel een tijdje voelen, ook als het masker eraf is gewassen. Mijn huid was echt aan de droge kant, na dit masker voelt mijn huid niet zo trekkerig en voelt het veel zachter aan. Ook de schilfertjes die ik had op mijn huid, zijn een stuk minder geworden. Mijn huid heeft een gezonde glow gekregen.

Dr Van Der Hoog 3-Minuten masker Aloë Vera:

Dit masker hydrateerd en verzacht de huid. De toegevoegde Aloë Vera extracten bevatten veel vitamines en mineralen. Het hydrateerd en kalmeert de huid. Het masker heeft bijna geen geur. Het voelt erg koel en fris aan op de huid. Je hoeft het masker maar 3 minuten te laten intrekken, dus het is makkelijk om in de ochtend voor het douchen te gebruiken of in de avond voor je gaat slapen. Ik laat het masker er wat langer op zitten. Na het masker ongeveer 10 minuten op mijn gezicht heeft gezeten, was ik het eraf was lauw warm water. Mijn huid voelt zacht en goed aan. Ook trekt mijn huid niet meer zo. En de rood heden zijn ook minder geworden. Kortom, een heel fijn masker.

Dr Van Der Hoog Anti-Rimpel Nachtmasker Okra:

Dit is een nacht masker, dit masker breng je net zoals een gewone nachtcréme aan voordat je gaat slapen. S’ ochtends was je het er weer af. Dit masker heeft een warme geur die iets aanweziger is dan de andere geuren van de maskers. Ik vind het best lekker ruiken, maar je moet er wel van houden. Het masker voelt erg rijk aan. Het is makkelijk uit te smeren en het masker trekt snel in. Mijn huid voelt direct zacht aan. De volgende ochtend is mijn huid net iets vetter dan normaal als ik net wakker word. Mijn huid voelt nog steeds zacht aan en ziet er glowy uit. Gebruik dit masker een of twee keer per week.

Ik ben erg tevreden over deze maskertjes, ik vind vooral die 3 minuten maskers erg fijn. Je kan je huid toch even verwennen ondanks je misschien weinig tijd hebt. Ook doen de maskers gewoon goed hun werk. Het nachtmasker vind ik wel een leuke toevoeging om je huid nog eens extra te verwennen.


De maskertjes van Dr Van Der Hoog zijn te koop bij: Douglas, Kruidvat en Albert Heijn voor: €7,49 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.