Review: Dr Van Der Hoog | Kracht maskers.

Yes! Eindelijk heeft Dr Van Der Hoog nieuwe maskertjes! Iedereen weet nu ondertussen dat Dr Van Der Hoog mijn favoriete merk is als het op gezichtsmaskers aankomt. Ook was dit het eerste merk dat ik gebruikte toen ik klein was vroeger. Ik was erg enthousiast toen ik zag dat Dr Van Der Hoog nieuwe maskers in het assortiment heeft. Ik kon niet wachten om ze uit te testen!

De nieuwe maskertjes heten kracht maskers. Dit omdat deze maskers hoge dosering werkzamen stoffen bevat. Er zijn drie verschillende varianten: Een kalmerend masker, hydraterend masker, en een anti-rimpel masker.

De verpakkingen vind ik leuk. Klein beetje simpel, maar dat vind ik eigenlijk best wel mooi. De maskers hebben een matte verpakking en zien er maar een klein beetje anders uit dan de gewone maskertjes van Dr Van Der Hoog. Er zit 10ml in een zakje. Dit is meer dan genoeg om het masker 1x te gebruiken. Laten we snel de maskers beter bekijken!

Dr Van Der Hoog Hydraterend Kracht Masker:

Dit masker beloofd je huid optimaal te hydrateren. Komt erg goed uit, mijn huid is ontzettend droog dus ik sta te springen om dit masker te testen! Het maskertje is makkelijk om open te scheuren. En het ruikt zo lekker! Een beetje fris, fruitig en zoet. Zo lekker! Het masker heeft een jelly substantie en is makkelijk om aan te brengen. In het begin brand mijn huid een beetje, maar dit trekt snel weg. Ik geniet enorm van de geur tijdens mijn masker momentje. Na 10-15 minuten is het masker goed ingewerkt en is het tijd om het masker te verwijderen. Als het masker eenmaal verwijderd is, voelt mijn huid extreem zacht aan! De droge plekjes en schilfertjes zijn helemaal weg! Ook ziet mijn huid er gezonder en stralender uit. Een top masker dit!

Dr Van Der Hoog Anti-Rimpel Kracht Masker:

Ik heb dan nog wel geen oude huid. Ik ben 19 jaar oud. Maar je kan nooit te vroeg zijn met anti-rimpel producten haha! Grapje hoor, ik vind het wel leuk om deze gewoon mee te testen om te kijken wat het met mijn huid doet. Het masker ruikt lekker. Heel erg zoet, het doet mij denken aan snoepjes haha. Het masker heeft een créme textuur en is makkelijk aan te brengen. Het masker voelt koel aan op de huid en prikt en brand niet. Ik laat het masker zoals aanbevolen 10-15 minuten intrekken.  Als ik het masker eraf heb gewassen, voelt mijn huid super zacht aan. Ook zie ik dat mijn huid stralender en gezonder er uit ziet. Ik denk niet dat dit masker rimpels zou kunnen laten verdwijnen, maar ik denk wel dat als je een rijpere huid hebt, en dit masker vaker zou gebruiken, het wel je huid conditie kan verbeteren en dat je rimpels iets minder zou kunnen worden.

Dr Van Der Hoog Kalmerend Kracht Masker:

Dit kracht masker werk kalmerend. Mijn huid is een beetje uit z’n doen, en ik ben daardoor erg benieuwd of dit masker mij gaat helpen om mijn huid rustig te krijgen. Het masker is geurloos en heeft een créme textuur. Het masker is makkelijk om aan te brengen. Ik laat het masker 10-15 minuten intrekken. Nadat ik het masker van mijn gezicht heb afgewassen, voelt mijn huid erg zacht aan. De rood heden in mijn huid zijn iets minder geworden en mijn huid lijkt egaler. Verder merk ik niet zo heel veel verschil en vond ik die andere twee kracht maskers veel meer resultaat geven.

Ik vind deze maskers erg fijn. Ze doen zeker wat voor mijn huid. Ik vond het anti-age en hydraterend masker het fijnste om te gebruiken, en had ik daar het meeste resultaat mee bereikt. Het zijn maskers die ik sowieso weer opnieuw zou halen.


De Kracht maskers van Dr Van Der Hoog zijn te koop bij de Etos voor: €3,49 per stuk. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.