Review: Elizabeth Arden | Eight hour cream.

Al een lange tijd gebruik ik de eight hour cream van Elizabeth Arden. En ik kan echt wel zeggen dat ik er aan verslaafd ben. Ja echt! Ik kan geen dag of nacht meer zonder! Ik vond dat het wel eens tijd werd dat ik je eens ga vertellen waarom ik deze créme zo geweldig vind. Lees je mee?

The Legend: Created in 1930 by Miss Elizabeth Arden, Eight Hour Cream became an instant and overwhelming success. The apricot colored balm was so beneficial to her clients, Miss Arden used it to soothe her famous thoroughbred horses’ legs. The name “Eight Hour Cream” came about thanks to a remarkable performance – a loyal client used it to treat her child’s skinned knee and “eight hours later” the skin was all better.

De verpakking is mooi. Lekker simpel maar toch vrij luxe. Op het doosje staan de ingrediënten en nog meer informatie. De créme zit in een tube. Dat vind ik erg fijn, want dat is hygiënischer. In de tube zit 50ml. 

De créme is karamel kleurig en ziet meer uit als een zalf, en zo ruikt ie ook. Je kent ze vast wel, van die apotheek zalf. Hij smeert redelijk makkelijk uit, een beetje zoals vaseline. Als je de créme goed uit smeert, plakt ie niet meer en voelt het niet vettig aan. Maar voelt de huid juist soepel aan. Ook trekt ie lekker snel in.

Je kan de 8H cream gebruiken voor: droge plekjes op de huid, wondjes, nagelriemen, lippen, je wenkbrauwen in shape te brengen, of je kan hem gewoon gebruiken als lipgloss. Ik gebruik hem vaak als lippenbalsem voor op mijn lippen.

na 1x gebruiken voelt mijn huid al lekker zacht aan. Maar na een weekje of zo heb ik helemaal geen droge huid of lippen meer!

Ik vind de Eight Hour Créme Van Elizabeth Arden helemaal geweldig!


De Elizabeth Arden 8 hour cream is te koop bij Douglas voor: €32,63

(Ook vaak te koop met korting bij de kruidvat!)

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.