Review: Elizabeth Arden | Hydra-Gentle Cream Cleanser

Ik ben een ontzettende fan van de 8H Cream van Elizabeth Arden maar verder heb ik weinig ervaring met het merk. Ik zag een tijdje geleden deze reinigingscréme liggen. Die wilde ik natuurlijk graag eens proberen! Vandaag lees je wat ik er van vind.

De verpakking vind ik er simpel uit zien, met toch een luxe uitstraling. Het is een tube, dus het is makkelijk en hygiënisch te gebruiken. Er zit 150ml in de tube wat een redelijke hoeveelheid is. De substantie is vrij dik, het voelt echt aan als een créme. Er zitten micro gemalen haver in die de huid grondig reinigen. Zelf voel ik die bijna niet als ik mijn huid reinig met deze reinigingscréme. Dus het is niet hetzelfde als een scrub.

Deze reinigingscréme is geschikt voor de gevoelige en droge huid.

De reinigingscréme vind ik best lekker ruiken, helemaal niet overheersend. Mijn huid voelt schoner en zachter na dat ik mijn huid gereinigd heb met deze créme. Normaal gesproken voelt mijn huid erg strak en trekkerig aan nadat ik mijn gezicht gereinigd heb. Sinds ik deze cream cleanser gebruikt is dat niet meer zo. Ik vind deze reiniger echt erg fijn, en ik kan je deze zeker aanraden als je net zoals mij een droge of gevoelige huid hebt.


De Hydra-Gentle Cream Cleanser van Elizabeth Arden is online te koop voor: €9,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: