Review: Essence | All About Matt! Fixing compact powder.

De poeder van Essence die ik altijd gebruikte was op en is niet meer te vinden in het assortiment. Essence heeft de laatste tijd veel nieuwe producten. Ik kwam uit bij deze poeder die het meeste erop leek.

Ten eerst vind ik de verpakking een beetje saai. Het is een doorzichtig doosje met rode tekst op de deksel. Er zit 8 gram in het doosje. De poeder heeft helemaal geen geur.

De poeder is heel erg poederig. Het vliegt letterlijk alle kanten op. Als ik de poeder aanbreng op mijn gezicht, krijg ik geen witte waas, maar word mijn huid een stuk lichter. Ook ziet mijn gezicht er al snel poederig uit. Ik vind het echt verschrikkelijk! De poeder maakt mijn huid wel matt. Maar niet voor lang, na een paar uur moet ik toch bij poederen. De glans komt er als het ware gewoon doorheen.

Ik vind het geen fijne poeder. Hij is veel te poederig. Hij maakt mijn huid wel matt, maar na een paar uurtjes komt de glans er gewoon weer doorheen. Ik vind het erg jammer. Essence heeft normaal wel hele goeie poeders, helaas is deze niks voor mij. Ik vind het absoluut geen aanrader.


De Essence All About Matt Fixing Compact Powder is te koop bij de drogist voor: €2.99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: