Review: Essence | Lash Princess False Lash Effect mascara.

Voor veel beautybloggers is dit de ultieme mascara. Die wilde ik natuurlijk ook gelijk uitproberen! Kijk je mee?

De verpakking vind ik er leuk en vrolijk uitzien. De huls is zwart. Verder staan er leuke versiersels op in het mint groen. Een mooie combinatie. Er zit 12ml zoals de meeste mascara’s.

Het borsteltje is niet zo bijzonder. Het is een standaard borsteltje. Hij is niet te dik zodat je makkelijk overal bij kan. De kleur van de mascara is gewoon zwart. De mascara is best dik, maar ondanks dat, brengt ie goed aan. Hij klontert een beetje. Het duurt best lang voordat ie droog is. Als de mascara eenmaal droog is, dan geeft de mascara nog wel af. Dat vind ik best wel een min puntje. De mascara is niet waterproof maar kan best tegen wat water druppeltjes.

Ik vind het een fijne mascara. Hij geeft volume en lengte. Ik snap wel waarom deze mascara favoriet is bij vele beautybloggers. Ook ik ben vanaf nu fan!


De Essence Lash Princess False Lash Effect mascara is te koop bij de drogist voor: €3,39

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *