Review: Essence | Mattifying Compact Powder.

Laatst reviewde ik de All About Matt Fixing Powder van Essence. Ik was hier niet zo heel erg tevreden over. Toen ik een tijdje terug in de Kruidvat was, kwam ik de Mattifying Compact Powder tegen. Die wilde ik graag eens proberen. Vandaag dus mijn review over de Compact Powder van Essence!

Het doosje waar de poeder in zit, ziet er redelijk saai uit, het is een doorzichtig doosje met wat tekst erop. Op de achterkant staat wat informatie.

De poeder heeft een hele zachte geur. Ook is de poeder redelijk poederig. Als ik met mijn kwast door de poeder ga, vliegt er wat poeder door de lucht, het is niet overdreven veel, gelukkig. De poeder blijft goed op mijn kwast zitten en is makkelijk om aan te brengen. Na het aanbrengen zie je de poeder wel goed op de huid liggen. Maar als je daarna fixing spray gebruikt, word het meer een geheel. Ik gebruik de poeder meestal nadat ik foundation heb aangebracht. Mijn huid krijgt hierdoor een matte finish. Dit blijft een paar uur zo, daarna komt er toch wat glans doorheen.

Ik ben best tevreden over dit product. Hij zorg ervoor dat ik een matte huid heb. Helaas moet ik hem gedurende dag bijwerken, maar blijft mijn huid langer matt dan bij de All About Matt fixing powder Het is zeker geen top product, maar hij is het zeker waard!


De Mattifying Compact Powder van Essence is te koop bij de Kruidvat voor: €2,89

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.