Review: Estée Lauder | Advanced night repair concentrated recovery eye mask.

Ik gebruik eigenlijk nooit oogmaskers. Tot dat ik deze van Estée Lauder zag liggen. Toen werd ik wel heel erg benieuwd wat het effect van dit oog masker zou hebben. Ik probeerde het voor je uit!

Ik vind de verpakking er mooi en luxe uit zien. Het komt in een blauw doosje. Als je het doosje open maakt, zit het in een soort plastic. Er zit maar 1 paar in, dus je kan het maar een keer gebruiken.

Nu heb je twee kanten. De olie, en de pads. Je drukt de olie naar een hoekje waardoor de seal openbreekt. Hierdoor mengt het serum zich met de pads. Masseer dit even goed in de pads en laat het even intrekken. Nu scheur je de andere kant eraf en haal je de pads uit het zakje. Haal het plastic beschermlaagje eraf en plaatst de pads onder je ogen. De pads voelen jelly achtig aan en zijn doordringt met het serum. De pads voelen verkoelend aan onder de ogen. Het voelt totaal niet ongemakkelijk aan. Je voelt ze zelfs bijna niet zitten. Na 10 minuten is het serum op de pads ingetrokken in de huid en zijn de pads bijna droog.

Als ik na langer dan 10 minuten de pads onder mijn ogen vandaan haal, voelt mijn huid enorm fris en gehydrateerd aan. Er is eigenlijk weinig verschil te zien na dat ik de pads gebruikt heb. Er zit nog veel serum in de verpakking, dit verdeel ik nog over mijn hele gezicht. Het serum heeft trouwens een lekkere aangename geur.

Ik vond het wel een leuke ervaring, maar ik heb niet echt het idee dat het werkelijk iets gedaan heeft. Ik vind het ook enorm duur. Het is leuk om te proberen, of te gebruiken tijdens een meiden avond. Maar verwacht er niet te veel van.


Estée Lauder Advanced night repair concentrated recovery eye mask is te koop bij de parfumerie voor: €11,74 voor 1 paar.

 

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *