Review: Etos | Face Palette (kerstcollectie 2018)

Rond de feestdagen komen veel beauty merken en winkels met mooie feestelijke verpakkingen. Ook Etos eigen merk bracht een mooie kerstcollectie uit. Vandaag ga ik iets dieper in op het face palette.

Het palette ziet er luxe en feestelijk uit. Het is een goud doosje met mooie bloemetjes er op. Aan de binnenkant van het palette zit een spiegel. Erg handig. Dit palette heeft vier verschillende oogkleuren, twee blushes en een highlighter.

De drie donkerste oogschaduw kleuren bevatten een glitter. De lichtste kleur is mat. De highlighter is ook een beetje aan de matte kant, deze kun je prima gebruiken met de glinsterende oogschaduws. De blushes hebben een mooie lichtroze, perzik achtige kleur en zijn mat. Ook erg mooi voor een neutrale look. Je zou de highlighter over de bush kunnen aanbrengen voor een glans. Zowel de oogschaduw als de highlighter en blushes hebben een sterk pigment. Wel moet ik toegeven dat de kleuren snel vervagen. De poeders zijn erg poederig als je ze met de kwast gebruikt. Als je zachtjes over de kleur heen gaat met je kwast dan kan je de kleuren makkelijk gebruiken.

Ik vind dit palette erg mooi. Dit palette past heel erg bij de feestdagen. Maar ook een dagelijkse look kun je er mee maken. Deze warme kleuren kun je heel de winter door gebruiken. Ook de kwaliteit vind ik erg goed. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.


Het Etos Face Palette uit de kerstcollectie 2018 is tijdelijk te koop bij de Etos voor: €7,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.