Review: Etos | Make-Up Fixing Spray.

Met het warme weer vervaagd make-up veel sneller. Door een fixing spray te gebruiken heb je hier minder last van. Een fixing spray zet je make-up muurvast. Ik testte de fixing spray van de Etos. Lees je mee?

De fixing spray van de Etos is best wel bekend en geliefd bij veel make-up lovers. Ik was erg benieuwd naar dit product. Als eerst vind ik de verpakking een beetje saai. Dit had wel wat vrolijker gemogen. Er zit 75ml in. Ik verwachte dat de fixing spray geen geur zou hebben, maar hij ruikt super lekker! Het ruikt een beetje naar kappersproducten haha!

Ik spray best wel veel fixing spray op. Dit doe ik zodat alle kleuren goed in elkaar over gaat. Ik gebruik een waaier zodat de spray sneller droogt. Opzicht duurt het niet zo lang voordat hij opdroogt. Ik vind het jammer dat er alcohol en parfum in zit, dit droogt je huid namelijk uit. Er zit wel aloë vera in, wat wel goed is voor je huid.

Ik vind het een fijne fixing spray. Ondanks de alcohol en parfum merk ik niet dat mijn huid er door uitdroogt. Hij zorgt ervoor dat mijn make-up muur vast blijft zitten. Mijn make-up ziet er minder poederig uit. Ook zorg de fixing spray ervoor dat ik er net wat stralender uit zie. Een mooi subtiel effect. En dat allemaal voor een super betaalbare fixing spray!


De Etos Make-Up Fixing Spray is te koop bij de Etos voor: €4,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.