Review: Freeman | gezichtsmaskers + winactie.

Hiep, hiep, Hoera! Vandaag bestaat glowtoday.nl 1 jaar! En om dit te vieren, wil ik graag iets weggeven. Om zo ook jullie te bedanken voor het lezen van al mijn artikelen. 🙂 Lees snel verder om te kijken wat je moet doen om een masker te kunnen winnen!

Advocado & oatmeal clay mask:

Dit is een klei masker en is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid. De substantie is vrij dik en is groen van kleur. Het heeft een frisse geur en ruikt een beetje naar avocado’s. Het masker voelt direct fris aan op de huid. Het heeft een verkoelende werking. Heel fijn ook voor in de zomer. Hoe snel dat het masker droogt ligt er natuurlijk aan hoe dik je het erop heb gesmeerd. Als het masker eenmaal in opgedroogd, voelt het erg strak en hard aan. Na dat ik het masker heb afgewassen, voelt mijn huid zacht en schoon aan. Ook ziet mijn huid er schoon uit en lijken mijn poriën kleiner. Mijn huid is na het gebruik van dit masker wat roder dan normaal.

Charcoal & black sugar polishing mask:

Dit is een masker en scrub in een. Je brengt het masker eerst aan en laat het even inwerken. Daarna het masker in je huid masseren en vervolgens er af wassen. De substantie is erg dik met veel scrub korrels. Het is een donkerbruin masker, bijna tegen het zwart aan. Ik vind hem niet zo lekker ruiken. Een beetje chemisch. Het masker is ontzettend moeilijk om aan te brengen. Het lijk wel een soort koffie prut dat ik op mijn gezicht heb gesmeerd. Het word er ook nog eens een grote klieder boel van. Na dat het masker lang genoeg op mijn gezicht heeft gezeten, scrub ik mijn huid nog even met het masker. Het is een vrij grove scrub. Misschien niet aan te raden voor de gevoelige huid. Na het scrubben is mijn huid echt een stuk zachter en ziet het er gezonder uit. Ik vind het masker zelf niet fijn maar het is prima om te gebruiken als een scrub.

Facial anti-stress mask dead sea minerals:

Ook dit is weer een klei masker, geschikt voor alle huidtypes. Het masker is aqua blauw van kleur, echt heel mooi. En het ruikt erg fris. Het is erg makkelijk te verdelen en aan te brengen. Het masker droogt redelijk snel op. Als het volledig droog is, voelt het masker strak aan op mijn huid. Na dat ik het er af gewassen heb, voelt mijn huid fris en schoon aan. Een super fijn masker! Een van mijn favorieten. 🙂

Honeydew & chamomile sleeping mask:

Dit is een masker die je aanbrengt voordat je gaat slapen. En je verwijdert hem niet. Dit is vooral geschikt voor de droge huid. Je gebruikt hem als het ware als een soort nacht créme. Ik adviseer je om hem niet meer dan 2x per week te gebruiken. Anders heb je kans op uitslag. (heb ik al een keer gehad met een soort gelijk product) De substantie van het masker is een vrij dikke créme, en is wit van kleur. Het ruikt super lekker! Heel fris. Het masker is makkelijk te verdelen en het trekt razend snel in. Ik word wakker met een frisse, gezonde stralende huid die goed gevoed en gehydrateerd is.

Pomegrante revealing peel-off mask:

Dit is een peel off masker. Geschikt voor alle huid types. Het is een plakkerige substantie zoals we gewend zijn bij peel-off maskers. Het masker is doorzichtig, al lijkt het of het een hele lichte paars/roze kleur heeft. En hij ruikt super lekker! Heel fruitig. Het aanbrengen gaat redelijk makkelijk, maar het blijft een peel-off masker. Die zijn gewoon wat moeilijker aan te brengen. Zorg dat je een dun gelijkmatig laagje aan brengt, zo is het makkelijker om straks het masker in zijn geheel er af te trekken. Maar pas op voor je wenkbrauwen! Het masker voelt prettig aan. Het is fris en verkoelend. Het masker droogt vrij snel op. Het masker is super makkelijk om eraf te trekken. Het doet ook helemaal geen pijn. Ik heb niet echt het idee dat het iets voor mijn huid heeft gedaan. Mijn huid is iets zachter dan voor het masker. Ik heb verder niet het idee dat mijn huid schoner is. Dat gevoel had ik meer bij de klei maskers.

De verpakkingen zien er leuk uit. Lekker vrolijk. In een tube zit 175ml en in de blauwe 150ml. Er zit dus veel in een tube en ze zijn vrij goedkoop voor deze hoeveelheid. De twee klei maskers vond ik helemaal geweldig! Het nacht masker ging wel. Het zwarte masker zou ik alleen als een scrub gebruiken. En het peel off masker vond ik te weinig doen voor mijn huid. De klei maskers zijn zeker de moeite waard om een keer te proberen.


Alle maskers zijn te koop bij de kruidvat voor €3,99 per stuk.

Maar goed, wat moet je nu dan doen om mee te doen aan de win actie?

Wat kan je winnen?

Je kan 1 masker winnen. Namelijk: Dead Sea Minerals Anti-stress Mask. Het blauwe masker dus. 🙂 Zoals op de foto hieronder.

Wat moet je doen?

  1. Like mijn Facebook Pagina
  2. Volg mij op Instagram
  3. Plaats onder dit artikel waarom jij dit masker zou moeten winnen.
  4. Deel dit met al je vrienden!

Spelregels:

*Meedoen kan vanaf 6 april 2017 tot 14 mei 2017.

*De winnaar krijgt een privé bericht. De winnaar word niet openbaar bekend gemaakt.

*De winnaar krijgt uiterlijk 16 mei 2017 bericht.

*Indien de winnaar binnen 3 dagen niet reageert. Word er een andere winnaar uitgekozen.

Veel succes! ♥

 

 

 

8 Reacties

  1. Anti-stress, dat klinkt fantastisch met een verhuizing op komst! 😉 Ik zou er graag gebruik van willen maken om lekker te ontspannen

  2. Hieperdepiep, hoera! Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog 😀 ik zou graag willen winnen zodat ik even kan opladen aan het einde van de dag want dat kan ik als moeder van een ondernemende tweeling van 3 goed gebruiken 😉

  3. Op dit moment struggle ik heel erg met mijn huid, vroeger gebruikte ik vaak zo een masker en mijn gezicht was toen veel egaler. Ik denk dat het masker zeker zou kunnen helpen hierbij. Ik zou graag willen winnen.

  4. Ik vind dat ik dit masker verdien omdat ik in een stress situatie zit en ik wil uitproberen of het zal helpen

  5. Nou… het MOET niet. Maar ik wil dit masker wel graag winnen. Enige ijdelheid is mij niet vreemd en ik zorg dus graag goed voor mijn huid. En er is wel ruimte voor verbetering zal ik maar zeggen.

  6. Mag je ook meedoen zonder IG? Heb helaas enkel FB… Wel geliked en gedeeld! Ik heb eigenlijk nog nooit een maskertje gebruikt, dus ben heel benieuwd naar de werking ervan! <3 En het lijkt me ideaal voor wat Me-time 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.