Review: Garnier | Loving Blends Argan- & Cameliaolie.

Als het weer wat warmer begint te worden, vind ik het fijn om haar producten te gebruiken die een lekkere zomerse geur hebben. Ik ben al een tijdje bezig met de producten van Garnier loving blends te testen en deze vind ik perfect voor in de zomer!

Garnier loving blends argan & cameliaolie shampoo:

De shampoo ruikt erg lekker. Een beetje zoet en doet me denken aan de zomer. De shampoo wast mijn haar op milde wijze. Hij maakt mijn haar totaal niet droog. Maar het blijft juist lekker zacht.

Garnier loving blends argan & cameilaolie conditioner:

De conditioner ruikt net zo lekker als de shampoo. Hij maakt mijn haar lekker zacht. Na het douchen is het makkelijk om mijn haar te borstelen. Verder is er niks bijzonders aan deze conditioner.

Garnier loving blends argan & cameliaolie:

Het haar masker kende ik ook al wel. Het is en blijft een super fijn masker. Het ruikt weer net zo lekker als de andere producten en maakt mijn haar super zacht. Ook ziet mijn haar er weer gezond uit na gebruik. Wat een Top product. 🙂

Garnier loving blends argan en cameliaolie haar olie.

Dit is de eerste keer dat ik enthousiast ben van het serum\olie van Garnier loving blends. Ook dit serum ruikt weer lekker zoals de andere producten. Ik had verwacht dat dit een spray zou zijn, maar het is een olie. Ik doe een paar druppeltjes in mijn hand en verdeel dit voornamelijk over mijn punten. Mijn haar is gevoed en ziet er gezond uit. Het voelt heerlijk zacht aan.

Ik ben erg te spreken over deze producten. Tot nu toe vind ik dit de beste producten die Garnier loving blends heeft. Lekker zomers ook. Zeker een aanrader!


Alle producten zijn te koop bij de drogist.

Garnier Loving Blends Argan- & Cameliaolie shampoo: €3,49

Garnier Loving Blends Argan- & Cameliaolie conditioner: €3,49

Garnier Loving Blends Argan- & Cameliaolie Haarmasker: €5,99

Garnier Loving Blends Argan- & Cameliaolie serum: €7,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.