Review: Garnier | Loving Blends Avocado Olie & Karité Boter.

Ik ben al een tijdje bezig met het testen van de producten van Garnier Loving Blends. Vandaag is het tijd voor de volgende, de Garnier Loving Blends Avocado olie en Karité boter voor zeer droog of pluizig haar.

De verpakking ziet er leuk en vrolijk uit. Deze lijn is speciaal bedoeld voor zeer droog en/of pluizig haar. Laten we beginnen!

Garnier Loving Blends Avocado Olie & Karité Boter Shampoo:

De shampoo ruikt erg lekker. De shampoo is vrij dik van structuur. De kleur van de shampoo is geel, wat best apart is, meestal is het gewoon wit. Mijn haar word op een hele milde wijze gewassen. Direct na het wassen van mijn haar, voelt mijn haar al niet droog meer aan. De shampoo is erg fijn om te gebruiken.

Garnier Loving Blends Avocado Olie & Karité Boter Conditioner:

De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo. De structuur is ook nog wel vrij dik. De conditioner is ook weer geel van kleur. Als ik de conditioner door mijn haar verdeel na het wassen, is mijn haar heel erg zacht. Ook als mijn haar opgedroogd is, voelt mijn haar zacht en glanzend aan.

Garnier Loving Blends Avocado Olie & Karité Boter Haarmasker:

Het haar masker ruikt precies hetzelfde als de shampoo en conditioner. Het masker is erg dik qua substantie. Ook is de kleur van het masker weer geel. Het masker is makkelijk om aan te brengen in het haar. Na 20 minuten spoel ik het masker er weer uit. Ik merk dat mijn haar veel zachter aanvoelt. Ook als mijn haar weer droog is, voelt het nog steeds zacht aan. Ook ziet het er gezond uit. Mijn haar is nu ook nog eens veel beter door te kammen.

Ik kan deze lijn echt wel aanraden. Ik vond de producten fijn om te gebruiken. Maar het zijn niet mijn favoriete producten. 🙂


De Garnier Loving Blends Avocado Olie & Karité Boter is te koop bij de drogist voor:

Garnier Loving Blends Avocado Olie & Karité Boter Shampoo: €3,29

Garnier Loving Blends Avocado Olie & Karité Boter Conditioner: €3,49

Garnier Loving Blends Avocado Olie & Karité Boter Haarmasker: €6,49

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: