Review: Garnier Loving blends | Honing goud.

Zoals jullie weten ben ik druk bezig met het testen van de Garnier loving blends lijn. Ik heb daarom vandaag weer een nieuw artikel met dit keer de Garnier loving blends honing goud.

Ten eerst, vind ik de verpakking er leuk uit zien. Het ziet er lekker zomers uit.

Garnier loving blends honing goud shampoo:

De geur van de shampoo vind ik erg lekker. Het is zoet en een beetje fris. Het ruikt echt naar honing! De shampoo maakt op een hele milde wijze mijn haar schoon. Na het wassen is mijn haar al redelijk zacht. En ruikt mijn haar heel erg lekker. Verder is er niks speciaals aan deze shampoo.

Garnier loving blends honing goud conditioner:

De conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo. Echt zo lekker! De conditioner maakt mijn haar super zacht en door kam baar. Verder ook niet zo veel speciaals.

Garnier loving blends honing goud haar masker:

Het haar masker is altijd mijn favoriet! haha. Ook deze ruikt hetzelfde als de andere producten. Het is een dikke substantie maar erg makkelijk om te verdelen in het haar. Ik laat het ongeveer 20 minuten inwerken. Daarna spoel ik het uit en heb ik super zacht en gehydrateerd haar!

Garnier loving blends honing goud haar serum:

En tot slot, het serum. Ook dit serum ruikt hetzelfde als alle andere producten. De substantie lijkt meer op een olie. Ik vind dat mijn haar te snel vet word van deze olie/serum. Helaas… Ik merk wel dat ie mijn haar zacht maakt en goed verzorgt. Ik vind het daarom fijn om te gebruiken voor het douchen.

Als ik al deze producten gebruikt heb, heb ik super zacht haar dat goed verzorgd is. Ook ruikt mijn haar de hele dag super lekker! Ik vind dat er niet zo veel speciaals is aan de shampoo en de conditioner. Maar het haar masker vind ik geweldig! Helaas vind ik het serum niet zo fijn. Verder vind ik het prima producten. 🙂


Alle producten zijn te koop bij de drogist.

Garnier Loving blends honing goud shampoo: €3,49

Garnier Loving blends honing goud conditioner €3,49

Garnier Loving blends honing goud haar masker: €5,99

Garnier Loving blends honing goud serum: €7,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.