Review: Garnier | Loving blends kokos melk & macadamia

Haal alvast de zomer in huis met de Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia lijn. Van deze super lekker geurende producten krijg ik weer zin in de zomer.

De producten vind ik er leuk uitzien. Het doet mij stiekem een beetje denken aan de zomer. Fris en vrolijk. De geur vind ik ontzettend lekker ruiken! Het is erg zoet en ruikt heerlijk naar de zomer. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een haar masker.

Garnier Loving Blends Kokos Melk & Macadamia Shampoo:

Het eerste wat mij opvalt, is dat de shampoo erg snel uit de fles loopt en de substantie erg vloeibaar is. Let daar even op. De shampoo voelt erg zacht aan als ik mijn haar hier mee was. Hij maakt mijn haar goed schoon, maar is erg mild. Heel fijn voor als je droog en breekbaar haar hebt.

Garnier Loving Blends Kokos Melk & Macadamia conditioner:

De conditioner is qua substantie toch echt veel voller en dikker. Ik breng conditioner alleen aan in de lengtes van mijn haar, en ik laat dit een minuutje of twee intrekken, daarna spoel ik het goed uit. Ik merk dat mijn haar zachter is en dat mijn borstel er beter doorheen komt tijdens het borstelen van mijn haar.

Garnier Loving Blends Kokos Créme & Macadamia Masker:

Dit masker is eigenlijk een 3-in-1 masker. Je kan het masker op verschillende manieren gebruiken. Je kan het als een haar masker gebruiken, Na het wassen in de punten van je haar verdelen en dit 5 minuutjes laten intrekken. Daarna goed uitspoelen. Je kan het ook als een créme gebruiken. Een klein beetje verdelen in nat haar. Je hoeft het verder niet uit te spoelen. Ook kan je het gebruiken op droog haar, om het haar in model te brengen en zachter en gladder te maken. Ik heb het masker alleen als masker gebruikt na het wassen van mijn haar. Ik vind dat net iets fijner dan de andere mogelijkheden. Als masker vind ik hem erg fijn. Hij verzorgt en maakt mijn haar super zacht en glanzend.

Ik vind de producten erg fijn om te gebruiken. De shampoo wast mijn haar op een milde wijze, en de conditioner en het masker verzorgt mijn haar uitstekend. De geur is ook nog een super lekker! Deze lijn is erg geschikt voor droog, beschadigd en breekbaar haar.


Alle producten zijn te koop bij de Kruidvat:

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia Verzorgende Shampoo: €3,29

Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia Voedende Conditioner: €3,49

Garnier Loving Blends Kokos Créme & Macadamia 3-in-1 Masker: €6,49

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: