Review: Garnier | Loving Blends Milde Haver – Lichaam.

Al een tijdje ben ik bezig met het testen van de verschillende lijnen van Garnier Loving Blends haar producten. Ik zag dat Garnier Loving Blends er ook voor het lichaam is. Natuurlijk wilde ik die ook even proberen. Vandaag lees je mijn menig over de volgende producten.

Garnier Loving Blends Milde Haver Body Milk:

De body milk ruikt ontzettend lekker! Het ruikt erg naar vanille. Niet zoet en niet fris maar juist een beetje poeder achtig. De substantie is redelijk dun. De body milk smeert makkelijk uit en trekt snel in. Mijn huid voelt direct zachter aan. Ook verkoeld de body milk de huid een beetje. Ik vind het een erg fijne body milk. Hij voed en hydrateerd erg goed.

Garnier Loving Blends Milde Haver Gezicht & Body Créme:

Deze body en gezichtscréme heeft een veel dikkere substantie dan de body milk. Wel heeft deze dezelfde geur. Dit is een créme die je ook op je gezicht kan aanbrengen. Dit doe ik liever niet. Ik ben dan bang dat de créme veel te vol is voor m’n gezicht. Maar voor het lichaam is ie heel fijn. De substantie is voller dan de milk. Dat is fijn als je een drogere huid hebt. De créme trekt snel in en smeert makkelijk uit. Mijn huid voelt gelijk gevoed en gehydrateerd aan.

Ik vind deze producten fijn om te gebruiken. Het zijn zeker niet mijn favorieten, maar ze zijn zeker de moeite waard!


Deze producten zijn de koop bij de drogist voor:

De Garnier Loving Blends Milde Haver Body Milk: €6,09

De Garnier Loving Blends Milde Haver Body & Gezicht Créme: €6,09

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: