Review: Garnier | Loving Blends milde haver.

Ik ben al een tijdje bezig met het testen van de producten van Garnier Loving Blends. Vandaag is het tijd voor de volgende, de Garnier Loving Blends Milde Haver.

Garnier Loving Blends Milde Haver Shampoo:

De shampoo zit in een witte fles. In een fles zit 300ml. De shampoo ruikt heerlijk zacht. De shampoo wast mijn haar heel mild, dus mijn haar word niet droog van deze shampoo. Als mijn haar droog is, voelt het zacht aan en valt het soepel. Ook heeft mijn haar een mooie gezonde glans.

Garnier Loving Blends Milde Haver Conditioner:

Ook de conditioner zit in een witte fles. Er zit 200ml in een fles. De conditioner ruikt precies hetzelfde als de shampoo. De conditioner maakt mijn haar zacht, soepel en beter door kam baar. Ik krijg een mooie gezonde glans in mijn haar.

Garnier Loving Blends Milde Haver Ontwarrende Spray:

De ontwarrende spray ruikt hetzelfde als de shampoo en conditioner. Er zit 150ml in een fles. De spray gebruik je op nat haar, als je net uit de douche komt bijvoorbeeld. De spray zorgt ervoor dat mijn haar zacht, glanzend en beter door kam baar is. Let wel op, want als je te veel sprayt, heb je kans dat je haar weer vet word. Gebruik daarom niet te veel en vooral op het uiteinde van het haar.

Ik vind de producten erg fijn om te gebruiken. Mijn haar word lekker zacht en het ziet er gezond en glanzend uit. Zeker om aan te raden. 🙂


Alle producten zijn te koop bij de drogist voor:

Garnier Loving Blends Milde Haver Shampoo: €3,49

Garnier Loving Blends Milde Haver Conditioner: €3,49

Garnier Loving Blends Milde Haver Ontwarrende spray: €6,05

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: