Review: Garnier loving blends | mythische olijf haar producten.

Ook al heb ik geen droog haar, ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. De Garnier loving blends lijn bestaat al wel eventjes, maar die heb ik nooit eigenlijk geprobeerd. Tot nu toe dan!

De verpakkingen zien er leuk uit. Ze zijn olijf groen van kleur. Heel leuk omdat er ook olijven extracten in zitten. Ze zijn wel aan de dokere kant. Ik vind het daarom ook typische winter producten. Ook omdat de producten intens voedend zijn, wat je haar vaak in de winter even nodig heeft.

Garnier loving blends mythische olijf shampoo:

De shampoo ruikt best lekker. Ik vind het een beetje een zware geur. Past een beetje bij de winter. De substantie is doorzichtig en vrij vloeibaar, dus pak vooral niet te veel. Hij schuimt redelijk snel. Maar het voelt alsof het mijn haar niet goed wast. Het is natuurlijk een shampoo voor droog haar en daarom wast hij heel mild. En ik zelf heb redelijk snel vet haar. Misschien dat het daarom bij mij niet goed wast. 🙂

Garnier loving blends mythische olijf conditioner:

De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo. De substantie is wat dikker en heeft een witte/gele kleur. Het is moeilijk om de conditioner uit de fles te krijgen. Je moet er best wel hard ik knijpen. De shampoo maakt mijn haar goed zacht. Ik heb er eigenlijk niet zo veel op aan te merken. Ik vind het wel een fijne conditioner.

Garnier loving blends mythische olijf haar masker:

Het haar masker heeft ook weer dezelfde geur als de shampoo en conditioner. En dezelfde kleur als de conditioner. De substantie is best wel dik. Ik vind dit masker echt helemaal geweldig! Hij maakt mijn haar ontzettend zacht. Ook voelt mijn haar goed gevoed aan. Dit vind ik sowieso een aanrader!

Garnier loving blends mythische olijf haar créme:

Dit is een soort créme die je in je haar verdeeld na dat je het gewassen hebt. Ook deze créme heeft dezelfde geur als alle andere producten. De créme zelf is ook best vloeibaar en makkelijk om mee te knoeien om het zo maar even te zeggen. Ik vind deze créme ook helemaal niet fijn. Mijn haar word er weer snel vet van en het plakt een beetje. Niet iets wat ik opnieuw zou gebruiken.

De shampoo vind ik niet heel fijn. Hij wast mijn haar niet goed genoeg. Maar wat ik al zei, deze lijn is meer bedoelt voor droog haar en is dus niet echt voor mij geschikt. De conditioner en het haar masker vind ik wel fijn. Het maakt mijn haar weer zacht, glanzend en gezond. Die zijn zeker voor herhaling vatbaar. Wat betreft de créme, die vind ik helemaal niks. Het maakt mijn haar weer snel vet. Ik hou er sowieso niet zo van om een créme te gebruiken in mijn haar. Olie of een spray vind ik veel fijner. Ik zou deze producten dus ook alleen maar aanbevelen als je droog haar hebt, het masker daar in tegen kan ik wel iedereen aanraden!


Alle producten zijn te koop bij de drogist.

Garnier loving blends mythische olijf shampoo: €3,49

Garnier loving blends mythische olijf condiotioner: €3,49

Garnier loving blends mythische olijf haar masker: €5,99

Garnier loving blends mythische olijf haar créme: €4,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.