Review: Garnier SkinActive | Botanische rozenwater.

Garnier kwam een tijd geleden met een nieuwe collectie gezicht verzorgingsproducten. Onder anderen de Garnier SkinActive botanische producten met rozen water. Ik was erg benieuwd naar deze producten. Ik heb ze natuurlijk uitgebreid getest.

De producten bestaat uit een reinigingsmilk, tonic, dagcréme, en een 2 in 1 balsem. Alle producten zien er een beetje hetzelfde uit. In het teken van rozenwater. Deze lijn in bedoeld voor de gevoelige – droge huid.

Garnier SkinActive Rozenwater Reinigingsmilk:

De reinigings milk ruikt heerlijk naar rozen. De melk reinigt op milde wijze mijn huid. Zonder een vettig laagje achter te laten. Erg fijn om te gebruiken.

Garnier SkinActive Rozenwater Tonic:

Ook deze tonic heeft de geur van rozen water. De tonic zorgt ervoor dat de laatste vuiltjes van je huid verwijderd worden en het vettige laagje van de reinigingsmilk op de huid verwijder word. Ik vind dat deze tonic net iets te heftig is voor mijn huid. Mijn huid krijgt gelijk onzuiverheden van deze tonic. Ik vind hem daarom niet zo fijn om te gebruiken.

Garnier SkinActive Rozenwater Dagcréme:

In deze dagcréme zit 50ml. Dat is best weinig vergeleken bij de balsem. De créme is wit van kleur en heeft een hele dunne textuur. De créme is makkelijk uit te smeren en trekt snel in de huid. De créme ruikt ook erg naar rozen. In de loop van de dag word mijn huid best vettig van deze créme. Ook krijg ik makkelijk onzuiverheden van deze créme. Ik vind hem niet zo fijn om te gebruiken.

Garnier SkinActive 3 in 1 Balsem:

De balsem zit in een grote pot. Hier zit 140ml in. Dit is een 3 in 1 balsem. Je kan hem gebruiken als dagcréme, nachtcréme en als een masker. De balsem ruikt erg sterk naar rozen. De balsem heeft een erg dikke substantie. Wel is de créme makkelijk om uit te smeren. Ik vind het eigenlijk wat te vol voor een dagcréme of nachtcréme. Ook als masker vind ik hem niet zo fijn om aan te brengen. Deze balsem is voor mij een no-go.

Ik vind deze lijn niet zo fijn voor mijn huid. Ondanks dat deze lijn is gecreëerd voor de gevoelige en droge huid, krijg ik er snel onzuiverheden van. Dit zijn zeker producten die ik niet zal aanraden en ook niet nog eens zou gebruiken.


Alle producten zijn te koop bij de drogist.

Garnier SkinActive Rozenwater Reinigingsmilk: €4,99

Garnier SkinActive Rozenwater Tonic: €4,99

Garnier SkinActive Rozenwater Dagcréme: €7,05

Garnier SkinActive Rozenwater 3 in 1 balsem: €9,09

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: