Review: Garnier | skinactive hydra bomb tissue mask.

Al een tijdje geleden kwam Garnier met het nieuwe hydra bomb tissue masker. Ik was erg benieuwd en test het vandaag. Lees je mee?

De verpakking van het masker vind ik er leuk uit zien. Het ziet er lekker fris en duidelijk uit. Op de voorkant staat het in het Frans geschreven, en op de achterkant in het Nederlands. Er staat geschreven wat je moet doen, maar het staat ook uitgebeeld. Helaas kan ik geen duidelijke foto van de achterkant van de verpakking  maken.


Maak eerst je gezicht schoon. Maak daarna het masker open en breng het masker met de witte kant aan op het gezicht. Zorg dat de blauwe bescherm laag zichtbaar is op het gezicht, verwijder dan de beschermlaag en laat het een kwartier op de huid liggen.

Het masker heeft een sterke frisse geur. Het masker is helemaal doordrenkt met serum. Als ik het masker aanbreng, geeft het een heerlijk koel effect. Ideaal voor in de zomer als je bijvoorbeeld verbrand bent. Het masker is super vochtig en glibberig waardoor het lastig is om het aan te brengen. Als ie er eenmaal op zit, blijft ie ook gewoon goed zitten. Ik heb het idee dat dit masker zorgt voor goede hydratatie.

Wanneer ik het masker verwijder, smeer en klop ik het overig gebleven serum in de huid. Mijn huid voelt daarna lekker fris en koel aan. De huid plakt nog wel een beetje.

Na een tijdje is het plakkerige gevoel op mijn huid weg, mijn huid voelt gevoed, gehydrateerd en erg zacht. Ik vind dit heerlijk in de zomer. Het voelt erg fris en koel aan. Ik vind het een fijn masker, maar wel aan de dure kant. Ook omdat je het maar een keer kan gebruiken. Maar buiten dat, vind ik het een top masker! Zeker voor herhaling vatbaar!


Garnier skinactive hydra bomb tissue mask is te koop bij de drogist voor: €2,59

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.