Review: Garnier SkinActive | Micellaire Reinigingsgel.

We kennen allemaal micellair water wel. Het product dat sinds 2016 een hele hype was. Garnier introduceerde een lange tijd geleden de micellaire reinigingsgel. Ik was erg benieuwd! Kijk je mee?

De micellaire reinigingsgels zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Voor de gevoelige en gemengde huid. En voor de gevoelige huid. De reinigingsgels zitten in een pomp flacon. Super makkelijk en hygiënisch.

Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel Gevoelige huid:

De gel zit in een pomp flacon. Er zit 200ml in. Deze reinigingsgel ruikt erg naar gewoon micellair water. De substantie is vrij vloeibaar. Als ik de gel aanbreng op mijn vochtige huid, dan begint de gel licht te schuimen. Op deze manier kan ik goed mijn huid reinigen. Ook verwijdert ie mijn make-up. Zelfs waterproof oog make-up! Wel moet ik toegeven dat mijn huid droog aanvoelt waneer ik klaar ben met het reinigen van mijn huid. Dat vind ik wel een min puntje.

Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel Gevoelige & Gemengde huid:

Deze gel zit in dezelfde pomp flacon als de vorige variant. Er zit 200ml in. Deze reinigingsgel ruikt hetzelfde als de vorige variant. Ook de substantie is precies hetzelfde. Ik snap eigenlijk niet waarom er twee verschillende varianten van zijn aangezien het effect ook precies hetzelfde is.

De reinigingsgels vind ik fijn om te gebruiken. Ze reinigen mijn huid en verwijderen mijn make-up. Na het reinigen voelt mijn huid lekker zacht en schoon aan. Soms kan mijn huid nog wel eens droog en trekkerig aanvoelen. Daarom gebruik ik ze niet elke dag.


De Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgels zijn te koop bij de drogist voor: €5,55

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *