Review: Gillette | Venus Swirl.

Scheren is iets wat wij dames allemaal regelmatig doen. Een goed scheermesje is het halve werk! Daarom ben ik op zoek naar een scheermesje dat makkelijk te gebruiken is, goed zijn werk doet, en lang mee gaat. De Gillette Venus Swirl gebruik ik al een tijdje. En vandaag wil ik mijn ervaring met jullie delen.

Het scheermesje zit goed verpakt. Het zit in een plastic houdertje. Hier zit 1 mesje en het handvat in.

  • Volgt de rondingen op moeilijk bereikbare plekken.
  • De 5 contour mesjes passen zich aan elke ronding aan.
  • Door water geactiveerd MoistureGlide serum voor ongelooflijk glad scheren.
  • De MicroFine kam geleidt de haartjes naar de mesjes, die vrijwel elk haartje pakken.

Ten eerste vind ik het scheermesje er mooi uitzien. Ziet er uit als de meeste scheermesjes. Het is paars en aan de onderkant mooie versieringen. Lekker vrolijk!

Het scheermesje ligt fijn in de hand. Het mesje zelf is best wel scherp. Ik hoef geen druk te zetten, en laat het mesje zijn werk doen. Door de flixiball volgt het mesje alle bewegingen die ik maak en komt hij ook op de moeilijk bereikbare plekjes. Geen nare scheerwondjes. Je kan het scheermesje overal voor gebruiken, benen, onder de armen en ook down under. Door de MoistureGlide glijd het mesje over mijn huid heen. Mijn huid voelt direct zacht aan. Af en toe mis ie een haartje, maar dan ga ik er gewoon nog eens over heen. Dit scheermesje kan je super lang gebruiken, maanden lang als het moet. Toch is het hygiënischer als je elke 3 maanden je scheermesje vervangt.


De Gillette Venus Swirl is te koop bij de kruidvat voor: €17,65

Gillette Venus Swirl 5 losse scheermesjes: €17,65

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: