Review: Hema | Stroopwafel Self-Heating Face Mask.

Ik was laatst in de Hema. Tot mijn verbazing kwam ik dit gezichtsmasker tegen. Een stroopwafel gewichtmasker die van zelf warm word. Dit klonk als muziek in mijn oren. Natuurlijk nam ik hem mee om even uit te testen. 🙂

De verpakking vind ik er al leuk uitzien. Het ziet er al een beetje uit als een stroopwafel. Dit is een masker dat zichzelf verwarmd en de huid reinigt.

Het zakje is best wel lastig om open te scheuren. Dus pak ik maar een schaar. Het is de bedoeling dat je je gezicht schoonmaakt. Maak je gezicht niet droog! Het masker moet worden aangebracht op een vochtige huid. Het masker is erg vloeibaar en heeft een klein beetje dezelfde substantie als een peel-off masker. Het masker plakt niet, en voelt een beetje aan als karamel. Het masker is licht bruin van kleur. En oh my god, het masker ruikt echt heel erg naar stroopwafels! Het is een heerlijke zoete geur. Als ik het masker aan breng op mijn huid, word het gewoon warm! Niet heet of zo, ik verbrand mij niet. Maar het word heerlijk aangenaam warm. Dit zou heerlijk zijn op een hele koude avond lekker voor op de bank.

Als het masker eenmaal op mijn huid zit, laat ik het 10-15 minuten intrekken. Het masker is zo vloeibaar dat je moet oppassen dat het masker niet van je gezicht af lekt.

Na ongeveer 20 minuten, was ik het masker eraf met lauw warm water. Het masker is makkelijk te verwijderen. Mijn huid voelt zacht aan en heeft een gezonde glow. Mijn huid is nog steeds erg droog dus het masker is niet echt hydrateerend. Mijn huid ziet er wel wat schoner uit en zo voelt het ook aan. Ik vond het masker juist leuk door de geur en het verwarmend effect. Dit is zeker een masker dat je eens moet proberen!


Het stroopwafel self-heating face mask is te koop bij de Hema voor: €1,75

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *