Review: Hema | Wenkbrauw gel.

Wenkbrauwen zijn de laatste jaren toch best wel een ding. Die Instagram brow hoeft voor mij niet zo. Met een wenkbrauw gel krijg je mooie verzorgd uitziende wenkbrauwen. Laten we het eens proberen.

De verpakking ziet er super saai uit. Het is een doorzichtige plastic huls met een zwarte dop. Er zit 8ml product in. De gel zelf is ook doorzichtig. De gel heeft niet echt een geur. Het borsteltje is niet te groot en niet te klein. Ik kan overal perfect bij.

Ik breng de wenkbrauw gel aan nadat ik mijn wenkbrauwen heb getekend met de Anastasia dipbrow. Ik merk dat de kleur van de dipbrow dan een beetje vervaagd. Dat is soms een beetje irritant. De wenkbrauw gel zorgt er dan weer wel voor dat mijn wenkbrauwen de hele dag op zijn plek zitten. De gel was transparant, maar nu ziet het er een beetje vies uit doordat je met dat borsteltje iedere keer weer terug in de gel gaat. Dat vind ik niet zo heel erg.

Ik vind het een fijne gel. Het is ook lekker goedkoop. Ik vind het onzin om veel geld uit te geven aan een wenkbrauw gel. Er zullen misschien wel betere zijn, maar voor nu vind ik deze heel erg goed.


De Hema wenkbrauw gel is te koop bij de Hema voor: €3,75

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: