Review: I Heart Make-Up | Unicorns Heart regenboog highlighter.

Al voor een lange tijd ben ik geobsedeerd door unicorns en regenbogen. En gelukkig ben ik niet de enige! Het make-up merk, I Heart Make-Up kwam met deze prachtige regenboog highlighter. En die moest ik natuurlijk hebben! Laten we samen gaan kijken hoe mooi die is!

De unicorn highlighter zit in een prachtig kartonnen doosje. Niet heel luxe en ziet er vrij low-budget uit. Maar toch vind ik de verpakking prachtig!

Op de achterkant van de verpakking, laten ze al zien hoe de highlighter eruit zou moeten zien. Op de zijkant staan de ingrediënten. Als ik de verpakking open maak, zit er een kartonnen doosje in de vorm van een hart in. Dit is de daadwerkelijke highlighter. Ook dit doosje vind ik super mooi!

De highlighter ziet er echt heel erg mooi uit! Vijf prachtigen kleuren die naast elkaar schitteren. Paars, blauw, groen, geel, rood/roze. Dit zijn echt de kleuren van de regenboog. En het doet mij inderdaad denken aan unicorns. Haha!

Als ik met mijn kwast door de poeder ga, krijg ik meer de groene kleur, als ik de highlighter een beetje blend, vervaagd de kleur en blijft er alleen een heftige glans over. Als ik met een kleinere stevigere kwast door een kleur ga, en het aanbreng onder m’n wenkbrauwen, dan komt er echt wel een mooie intense kleur vanaf, die kan je natuurlijk vervagen, maar toch blijft er een waas achter van de kleur die je gebruikt hebt.

Hierboven de swatches van de kleuren die in de highlighter zitten.

Ik vind de highlighter echt heel erg mooi. Misschien is ie net even wat te heftig, Maar het is erg leuk voor een feestje. Ook kan je de kleuren apart gebruiken in een ooglook als highlighter net onder de wenkbrauwen. Ook blijft de highlighter echt de hele dag zitten. En dat voor een laag prijsje!


De I Heart Make-Up Unicorns Heart regenboog highlighter is te koop bij de kruidvat of online verkrijgbaar voor: €5,95

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.