Review: iDeal Of Sweden | Black Marble Iphone x

Telefoon hoesjes vind ik echt geweldig! Het is een leuke manier om je telefoon te personaliseren naar jou eigen stijl. Ik wissel af en toe van telefoon hoesje. Omdat iDeal Of Sweden een heel bekend merk is, kocht ik een hoesje daar. En vandaag vertel ik je wat ik er van vind.

Het hoesje zit mooi en stevig verpakt in een doos. Zo ziet het er erg luxe uit.

Ik wissel mijn telefoon hoesje af per seizoen. Ik vond dit zwarte marmere hoesje het beste passen bij de winter maanden. Het hoesje voelt ontzettend stevig aan. Het is een hard case. Het ziet er mooi afgewerkt uit. Het hoesje voelt super licht aan. Qua gewicht is er bijna geen verschil of ik mijn telefoon nou in een hoesje heb of niet. Mijn telefoon voelt wel iets dikker, maar zo heb ik meer hou vast. Wat super handig is van dit hoesje, is dat mijn telefoon ook gewoon oplaad op een draadloze oplader in het hoesje. Dit was met mijn vorig telefoon hoesje niet zo. Nu hoef ik niet elke keer het hoesje er af te halen en er weer op te doen.

Het hoesje zit strak om m’n telefoon. Mijn iPhone kan er niet zomaar uit vallen. Ook past het hoesje precies om de camera van m’n iPhone en om de knopjes aan de zijkant. De onder en boven kant is niet beschermd. Aan de bovenkant vind ik dat er iets minder mooi uitzien. Ook is er kans op beschadigen zoals krassen daar. Van de voorkant is niet te zien dat je een hoesje er op hebt. Het enige nadeel vind ik dat je het hoesje bijna niet van de telefoon krijgt omdat hij zo strak zit. Maar dat mag de pret zeker niet drukken.

Dit hoesje van iDeal Of Sweden vind ik super mooi en heeft een geweldige kwaliteit. Het is iets duurder dan een andere telefoon hoesje maar je krijgt er wel wat voor terug. Ik vind dit echt een aanrader.


iDeal Of Sweden telefoon hoesjes zijn online te koop bij: iDeal Of Sweden voor ongeveer €39,99 (prijzen kunnen verschillen)

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: